Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Sound of the City (Albümümüz)
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Single ve Album Değerlendirmeleri > Albüm Değerlendirmeleri
prometeus
Arkadaşlar ilk albüm de kimleri görmek istiyorsanız, buraya yazarsanız sevinirm.
sahinsel
dj olarak;
aly and fila
filo and peri
kyau and albert
markus schulz
armin van buuren
yahel
infecterd mushroom

track olarak
mark norman-phantom manor
armin van buuren-sunspot
infected mushroom-i wish skazi

daha var ama bunlar önde olanlar

Birde benim şöyle bir görüşüm var;bu topiği dikkate alarak hazırlayacağınız albümde seçilen djlerin favori şarkıları değilde daha çok gölgede kalan iyi parçaları seçilirse hem albüm özgünlük kazanır ve beğenilir hemde arşivimize yeni parçalar katılmış olur.(maksadım çok bilmişlik yapmak değil sadece görüşüm bu.diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem tabi...)
prometeus
QUOTE(sahinsel @ Jun 14 2007, 01:48 AM) *
Birde benim şöyle bir görüşüm var;bu topiği dikkate alarak hazırlayacağınız albümde seçilen djlerin favori şarkıları değilde daha çok gölgede kalan iyi parçaları seçilirse hem albüm özgünlük kazanır ve beğenilir hemde arşivimize yeni parçalar katılmış olur.(maksadım çok bilmişlik yapmak değil sadece görüşüm bu.diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem tabi...)

Bence güzel bir düşünce, kesinlikle diğer admin arkadaşlarımında senin görüşlerine katılacağını düşünüyorum. Ama şoyle bir durumda var, genelde Markus ve AVB tracklerini takip ediyorum diğerlerini fazla dinleyemiyorum, bu topikteki amaçta farklı dj ve parçaları diğer arkadaşlar da söylensin ki, kulagına hitap edicek bir şey yapalım.
Loneliness
:) way way way...bencede şahinsel düşüncelerine katılıyorum...albüm hazırlığını yapan görevli arkadaşlar bunu dikkate alıcaktır...
Swetans
Zaten öyle bir tracklist oluşturdum daha önceki çalışmalarımdada geride kalan ve mükkemmel parçaları seçmiştim şimdide öyle yapıyorum.. Albüm Melodic,Dream,Vocal ve Progressive trance türünden oluşacaktır.
sahinsel
QUOTE(iJasson-t @ Jun 14 2007, 08:59 AM) *
Zaten öyle bir tracklist oluşturdum daha önceki çalışmalarımdada geride kalan ve mükkemmel parçaları seçmiştim şimdide öyle yapıyorum.. Albüm Melodic,Dream,Vocal ve Progressive trance türünden oluşacaktır.

sabırsızlıkla bekiyorum albümü....
Swetans
Albüm 20 Haziranda karşınızda olucaktır
Loneliness
tüm çalışmalar bütün hızıyla sürüyor!!!
MehmetSevgili
Kaveh Azizi Presents Rhythmia - Tabriz

bu parçayı kesin olarak görmek istiyorum
Loneliness
onun için biraz geç kaldın dostum...tracklisti oluşturduk son ayarlardayız...bitmek üzere!diğer albümlerde bunu değerlendirmeye katalım ama;)
MehmetSevgili
aslında arabic bir set oluştur bence hem ilgi cekici olur

danceARABİCtrance :D
Julio
Album de kullanılacak tracklar güncel olmalı. benim fikrim bu!
Swetans
Cevaplayayım sorularınız albümdeki parçaların %75 güncel parçalar!!
"Kaveh Azizi Presents Rhythmia - Tabriz" parçası anca 2.ci albüme kaldı ;)
levo
infected mushroom - suliman
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.