Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Ozzyxpm Back To Sound D4T Vol 03
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Radio D4T > Radio D4T Showları > ozzyxpm
ozzyxpm
Ozzyxpm back to sound d4t set vol 3 (28.05.2008)

Track List

N/A

Gear&Equipment

2x pionner cdj 200
1x pionner djm 400
1x pionner hdj 1000 headphones
_AyLiN_
Ozzy çok beğendim eline emeğine sağlık.Çok keyifli bir yayındı.Devamını bekliyoruz :)
RicHRicH
dostum senin setlerini begenerekk dinliorum zaten ekipmanlarını da yazmıssın :) kanıma giriosunn bak :) eline saglık dostumm..
Loneliness
ozi dün bende biraz kulak kabarttım :) benim için burda olması çok önemli insanlardan birisin...Saol dostum varlığın yeter! bize güç katıyorsun!
Insomnia
ozzyyyy harikasın kardeşim... murro sayesinde dun tanışma fırsatımız oldu seninle, tanıştıgımıza cok memnunum dostum thumbsup.gif
ozzyxpm
QUOTE(_DunyA_ @ 29.05.2008, 07:46) *
Ozzy çok beğendim eline emeğine sağlık.Çok keyifli bir yayındı.Devamını bekliyoruz :)

tşkler beyenmenize ve dinlemenize sevindim devamı tabiki gelicek thumbsup.gif
ozzyxpm
QUOTE(RicHRicH @ 29.05.2008, 08:26) *
dostum senin setlerini begenerekk dinliorum zaten ekipmanlarını da yazmıssın :) kanıma giriosunn bak :) eline saglık dostumm..

rich bende senin setlerini ve yayınını çok beyeniyorum beyenmene sevindim dostum ekipman olayına gelince sizde biran once geçin dostum hardware olayına çok yeteneklisiniz değerlendirin thumbsup.gif
ozzyxpm
QUOTE(Loneliness @ 29.05.2008, 09:29) *
ozi dün bende biraz kulak kabarttım :) benim için burda olması çok önemli insanlardan birisin...Saol dostum varlığın yeter! bize güç katıyorsun!

tşkler devrim bende burda olmaktan son derece mutluyum d4t ailesine aldığınız için de ayrıca tşkler thumbsup.gif
ozzyxpm
QUOTE(fAtaL SenSe @ 29.05.2008, 09:48) *
ozzyyyy harikasın kardeşim... murro sayesinde dun tanışma fırsatımız oldu seninle, tanıştıgımıza cok memnunum dostum thumbsup.gif

furkan kardeşim bende seninle tanıştığıma çok memnun oldum güzel günlere diyorum beyenmene de çok sevindim dostum thumbsup.gif
SiTiRmeUbb
tek kelimeyle harika bi calışma yıne tracklist muhtesem :) transa başlama sebeplerimden biri olan "Outsiders" gorunce bitmiştim zaten sete :) fazla bişi sölemeye gerek yok süpersin .......
exlucifer
kanka herzmnki gibi muhteşmdi yine eline sağlık tracklistteki ilk parçanın yerini biliyosun sende

It`s gonna be allright tonight
All night..it`s gonna be allright..again.
Oh baby..the sun it`s gonna keep on shinning
Right up there.. on the horizon..
My love for you always keep on rising
Everything`s it`s gonna be allright..tonight
Again ..my love..for you..is gonna keep on rising
Everything is gonna keep on rising come baby, come on
Allright, Allright..
ozzyxpm
fena bir parça gerçekten thumbsup.gif beyenmene cok sevindim tolga bende seni çok sıkı takip ediyorum ve beyeniyorum bunu sende biliyorsun zaten thumbsup.gif
ozzyxpm
QUOTE(exlucifer @ 29.05.2008, 15:52) *
kanka herzmnki gibi muhteşmdi yine eline sağlık tracklistteki ilk parçanın yerini biliyosun sende

It`s gonna be allright tonight
All night..it`s gonna be allright..again.
Oh baby..the sun it`s gonna keep on shinning
Right up there.. on the horizon..
My love for you always keep on rising
Everything`s it`s gonna be allright..tonight
Again ..my love..for you..is gonna keep on rising
Everything is gonna keep on rising come baby, come on
Allright, Allright..

saol çağrı bu parçayı seni düşünerek track liste kattım zaten thumbsup.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.