Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: 22.05.2008 Club 222 @ Eskisehir ( Dance4trance)
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Duvar Kağıdı ve Fotoğraflar
Josh Tyerr

trancey
ankara da da bi parti olsa da kulağımızın pası gitse
Tifa
koskoca gecden 2 resim mi ya :]
Josh Tyerr
dahasi var imageshack da bi sorun oldugundan koyamadim. Yakinda koycaz
Tifa
imageshack dısında bi yere yükleyin isterseniz orası da resimleri oylama işine geçmiş , hot or not giib bişe işte :]
JHaki
Haky

Çağlar SAVCI

Unique

222Park Club Eşkişehir gençlik :)

Unique ve mutlu insanlar

Haky

Haky

fAtaL SenSe
eseeerrr kardeşim surekli kendi fotolarını basmışsın haha.gif

muthiş bir gece oldugundan bi suphem yok.. o gece orda olamasamda femme yi aradım durumu sordum ve telefonu gulumseyerek acmış olması bile yetti benim için.. inş. hep beraber guzel organizasyonlara katılıcaz..
Loneliness
Tebrik ederim arkadaşlar...Güzel bir etkinlik olduğu belli umarım iyi şeyler yapıcaz yeri ve zamanı geldiğinde!
JHaki
QUOTE(Loneliness @ 29.05.2008, 09:23) *
Tebrik ederim arkadaşlar...Güzel bir etkinlik olduğu belli umarım iyi şeyler yapıcaz yeri ve zamanı geldiğinde!

saygılarımla yapcan tabi paşam işinin adı ne :D
RicHRicH
Çokk Güzell :)
JHaki
QUOTE(fAtaL SenSe @ 29.05.2008, 08:40) *
eseeerrr kardeşim surekli kendi fotolarını basmışsın haha.gif

muthiş bir gece oldugundan bi suphem yok.. o gece orda olamasamda femme yi aradım durumu sordum ve telefonu gulumseyerek acmış olması bile yetti benim için.. inş. hep beraber guzel organizasyonlara katılıcaz..

alakası yok be kardeşim yusuf çekti fotoları up ederken sorun çıkmış bana yolladı bende ne varsa koydum reklama karşıyız :D ne varsa o..

femme kim kardeşim varmıydı forumdan birileri neden yanımıza gelmediler ki?
fAtaL SenSe
femme yeliz kanka;))
JHaki
QUOTE(fAtaL SenSe @ 29.05.2008, 11:49) *
femme yeliz kanka;))

hıı tamam kardeşim :D
Josh Tyerr
Guzel bir geceydi. Çalan şarkıların bir çogunu house mzik türü şarkılar olusturuyordu. Sonra yavştan progressive trance a geçiş yapıldı. Tüm dj arkadaşları tebrik ediyorum burdan performansları gayet iyidi. Sürekli değişmeli olarak çaldılar. bireysel olarak değilde bi grup olmaları hoşuma gitti. Keşke tüm site orada bulunabilseydik.
Loneliness
QUOTE(tatw @ 29.05.2008, 12:55) *
Guzel bir geceydi. Çalan şarkıların bir çogunu house mzik türü şarkılar olusturuyordu. Sonra yavştan progressive trance a geçiş yapıldı. Tüm dj arkadaşları tebrik ediyorum burdan performansları gayet iyidi. Sürekli değişmeli olarak çaldılar. bireysel olarak değilde bi grup olmaları hoşuma gitti. Keşke tüm site orada bulunabilseydik.

oda olucak oda olucak...güzel bir zamanı yakalayalımda!
ozzyxpm
QUOTE(Loneliness @ 29.05.2008, 16:35) *
oda olucak oda olucak...güzel bir zamanı yakalayalımda!

inşallah devrim bende çok isterim orda olmayı d4t adına thumbsup.gif
Poax
haky adamım haber edeydin ank dan gelirdik bizde techno minimal patlatırdık :)
JHaki
QUOTE(Poax @ 02.07.2008, 23:42) *
haky adamım haber edeydin ank dan gelirdik bizde techno minimal patlatırdık :)

oda olur inş. kardeşim
Poax
öptüm seni o zaman :)
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.