Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Radyo Yayını Yapmayan ve Aksatanlar
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Radio D4T > Dj Aranıyor
Loneliness
Artık radyo yayınının fazla olması kontrolu biraz zorlaştırıyor. Yayın yapmayan yada aksatan arkadaşları lütfen bildiriniz...

Ne olursa olsun başka insanların haklarını gasp etmeye hakkımız yok... thumbsup.gif

Sitedeki tüm üyelerden hassasiyet bekliyorum bu konuda. Radyo işi maliyetli olmasına rağmen dance4trance.com bu işe gönül koyduğunu göstermiştir zaten. İster dinleyici az olsun isterse fazla olsun aynı çizgiden devam edicez. Biraz daha prof düşünmek ve hareket etmek gerekir...

Herkese şimdiden teşekkürler... thumbsup.gif
Gürhan Demirlerli
katılıyorum devrim abi ve bende onlardan biri oluyorum şu an :S sahinsel 'e bildirdim kısa bir süreliğine radyodan ayrılıcam veya benim yerime bi başkası çalıcak..veee radyo yayını yapmayanlar cümlesine sonuna kadar katılıyorum sebebi yayınlarda o kadar çok isim varki ben şimdiye dek bir kısmını görmüş değilim ..
sahinsel
Bu konuda devrime katılıyorum.daha profesyonelce bu işi yürütmeliyiz.... bundan sonra hepimizin daha ilgili olması gerek bunun farkında olmalıyız.ve bu radyo işini lütfen daha ciddiye alarak yapalım...ilginiz için tşkler
ozzyxpm
profesyonelce düşünmek iş ahlakı ve disiplin bunlar çok olumlu şeyler radyo yayını yapan arkadaşlarda bunlara önem verirse çok dah iyi olur d4t adına da bu yakışır zaten thumbsup.gif
RicHRicH
1
Loneliness
isim istiyorum arkadaşlar...Hak vermenize sevindim ama yayın yapmayanları söleyin!
RicHRicH
15 Aylık Marco nun Yayını Kaldıra bilirsin mesela ?
Loneliness
Marco kaldırılmıştır...Silinmemiştir.Edebi djlerimizden :) (forumdaki ismi kalacaktır ve alanı)
RicHRicH
oqe :)
Sunshine
kendi ismimi veriyorum lone dayı .. sana annatmıstım durumu . delete to me :d
Skyhan
Devrime Katılıom Coğu Arkadasımada Katılıom radıo yayınları takıp edıom edıoz yayınlar gun gectıkce daha kalıtelı daha professıonel hale gelıo dınledıklerım kadarıyla gercek anlamda keyıf alıom tabı bazı arkadaslarımızın problemlerı yuzunden yayın saatlerınde aksama meydana gelıo saygı gostermekten baska yapcak bısey yok el verdıgınce acıgı kapatmaya calısıoz bu konuda gordugum kadarıyla yayın satlerındekı cızelgeede yenı saatlerde eklenmıs 12:00 01:00 gibi cok ıı bı ulgulama olmus devrım saolasın sonucta bu radio hepimizin calıstıkca gonul verdıkce iyiye değil en iyiyie gideriz ki bunun meyvalarınıda toplamaya basladık herkese saygılar
infaz
arkadaşlar aranıza daha şimdi katıldım ama radyo yayını yapmayı da gönülden istiyorum müsait we bana uygun bi saat warsa her tarzda kendime özgü müzik yapabilerim saygılarımla...
SiTiRmeUbb
QUOTE(infaz @ 31.05.2008, 23:46) *
arkadaşlar aranıza daha şimdi katıldım ama radyo yayını yapmayı da gönülden istiyorum müsait we bana uygun bi saat warsa her tarzda kendime özgü müzik yapabilerim saygılarımla...

dostum hoşgeldın aramıza ;)
ama radyo yayın yapmak ıcın buradakı yayın akısından boş olan bı yer secıp alttakınıde doldur ve bu lınktekı konuya mesajını gonder

çalacağı gün: (7 gün)
çalacağı saat dilimi: (20-24 arası)
çalacağı tarz: (house, elektro, trance, vs...)
çalacağı yöntem: (set, track)

programın ismi: (falanca show)
dj ismi: (x)
Loneliness
Dj infi ve Mert çıkarılmıştır...19-20 arasında yayın saatleri bir süre verilmicektir kimseye başka zamanlar seçin...Daha yayın yapmayan kişilerin isimlerini alayım arkadaşlar!
Loneliness
QUOTE(Sunshine @ 30.05.2008, 19:56) *
kendi ismimi veriyorum lone dayı .. sana annatmıstım durumu . delete to me :d

Kaldırılmıştır dostum...Saol bu zamana kadar bize verdiğin destek için thumbsup.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.