Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: LÜTFEN YARDIM...
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Prodüksiyon
mirikil
Merhaba arkadaşlar. sitede yeniyim yardımınıza ihtiyacım var.
sorunum şu.
behringer djx 700 mixerım var. ayrıca 2 tane creative 7.1 ses kartı alıcam. ama external değil. pahalı oldukları için alamıyorum. mixerı pc ye bağlamak ve virtual dj de kullanmak istiyorum.uzun zamandır arıyorum istediğim sorulara bir türlü cevap bulamadım. virtual djde kullanırken özellikle kayıt yapmak istiyorum. elimdekiler yeterli mi kayıt için tam olarak bilmiyorum. veya djx 700 yerine önerebileceğiniz bir mixer varmı. ama djx 700 üzerinden cevaplarsanız seviniirm.nasıl bir yol önerirsiniz. ilgilenirseniz çok sevinirim. teşekkürler.
Loneliness
merhaba dostum öncelikle hoşgeldin...
http://www.dance4trance.com/forum/2-Kanall...ama-t10348.html
buraya bir incelemeni tavsiye ederim...
mirikil
bu topic i inceledim çok büyük oranda aklımdaki soru işaretleri kalktı bu şekilde bağlantı yaptığım zamanda rahat rahat kayıt yapma imkanım olacak heralde. ilgine teşekkür ederim.
Julio
iki ses kartı yerine minimum iki line-in li bir ses kartı alman daha mantıklı. zaten vdj ile bağlantı sağlanınca vdj üzerinden kayıt alabilirsin.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.