Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Unutmayın beni (MaRCo)
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Forum > Site ve Forum Hakkında
MaRCo
arkadaşlar ben vatani görevimi yapmak için aranızdan bi süre ayrılıorum...hepiniz kendinize çok dikkat edin hakkınızı helal edin...msn den konuşamadıgım arkadaşlarda kusura bakmasınlar umarım bu dostluk bu güzel ortam geldigimde hala devam eder hepinizi dostlarımı çok seviyorum arkadaşlar thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif ....trance sizinle olsun:)....her zaman aklımla ve kalbimle sizlerle olacagım bu müzikten hiç kopmamış gibi confused.gif confused.gif ...hep burdaymışım gibi confused.gif ...çagrı hiç istemez ama biggrin.gif biggrin.gif

MaRCo
Don't forget me
prometeus
Dostum hayırlı teskereler sana. Bır bakmıssın Agustos'da yanına gelırmısım :)
Loneliness
Marcocum kalbimiz senle...Allah yolunu açık etsin...
RicHRicH
Kardeşim benim hayırlı tezkereler görüsürüz insallah en kısa zaman içinde ALLAHyardımcın olsun
sahinsel
hayırlı teskereler kardeşim.allah yardımcın olsun.biz hep burdayız görüşmek üzere
Progressivity
Hayırlı teskereler dostum :) , seni tanıdıgım için çok şanslıyım ;)
ozzyxpm
seni unuturmuyuz dostum daha yapıcak çok işimiz var seninle thumbsup.gif
FlashDance
Hayırlı tezkereler marco kendiine cok iyi bak kardeşim.
_AyLiN_
Marco ile bu sabah konuştum son kez,yola çıkacağım hakkını helal et dedi bana sağolsun.canım kardeşim benim... sağsalim döner aramıza inşallah...
trance2be
sağ salim gel kardeşim hayırlı tezkereler..
Skyhan
ben konusamadım bıle yoktu msnde :( hayırlı teskereler kardeşime ağustosdada ben yolcuyum bıde bakmısız aynı kışladayız :D özledim seni simdiden be :(
KooZ41
Kanka Allah yolunu açık etsin bi kaç ay sonra arkdan geliorum bekle...:) Artık askerdede dıptıs dıptıs :pepper: set yaparsın çatal bıçak Kaşıkla biggrin.gif biggrin.gif
MArcoyu Arabaya Bİndirmeden önce çekindiğimiz bi kaç fotodan bitanesi whistling.gif
Marco&KooZ41
RicHRicH
sakallar gitmiss saclar da :) özledik seni marco
CLubbingMan
Hayırlı teskereler Marco, Allah kolaylık versin ;)
The_Life
hayırlı teskereler kardeşim a.e.o
Ser-G
kardesim hayırlı teskereler...10numara askerlik bekliyoruz sende ailecek hastanız :d
White_Pearl
off yaa konuşamadık bidaha Marcoyla unsure.gif üzüldüm şimdi,
sevgili Kardeşime hayırlı tezkereler dilerim,allah yardımcısı olsun oralarda, insanın ağlaması geliyo ama Vatani Görev işde, hayırlısıyla inşallah aramıza döner, şimdiden özledik onuda rolleyes.gif

dört gözle bekleyelim onu whistling.gif
hawker
hayırlı teskereler :)
exlucifer
kardşm seni çok özledim öle deme senle atışmalarımızı bile özledim şimdiden herkes bizi atışıyo zannediyodu ama bilmezler işin aslını haha.gif allah yardımcın olsun artık egemenlik benimdir haha.gif hayırlı teskeler kardşm şimdi ben sabahlara kadar kimle konuşçam msnden sad.gif ayyy lööwwww yüüü kanka beni hatırla ve özle gerçi ordayken beni değil sokaktaki köpekleri bile özlersin haha.gif gece kabusun olayım rüyalarına gireyim kanka ayrıca saçlar gitmiş tam at hırsızına benzemişsin haha.gif kanka kıl kaldımı sen onu söle bana haha.gif
Josh Tyerr
Hayırlı teskereler. umarım en kısa zamanda sağsağlim kalıdğımız yerden devm ederiz.
JHaki
seni unutan ölsün paşam selametle :)
CeiLaCe
Ben unutcam Ateşşş biggrin.gif
Ben vedalaşamadım kendisiyle,gelince acısını çok fena çıkarıcak gibime geliyo ama neyse biggrin.gif
Olur da çarşı izninde falan foruma bakar ve konuya da göz gezdirmiş bulunursaa saygılar sevgiler Marcooooooooooooooooooo biggrin.gif

Hayırlı teskereler..
jordan23
Hayırlı tezkereler kardeşim. thumbsup.gif
Insomnia
marcoooo gittinmi la gercektende.. en son konuşmamızda oto iletisine yazdgı sey suydu haha.gif

"MaRCo-Don't forget me...!!!ReSTaRT To LiFe;)...I DaRK aLoNe BeCoMe LoVe;) oto-ileti: BaNYo YaPıYoRuM...KeSeLeMeK iSTeYeN MüRaCaT eTSiN:D"

hayırlı teskereler kardeşim..
overkill
Hayırlı tezkereler dostum kendine dikkat et. Sayılı günler takma geçer...
Julio
Hayırlı tezkereler marco kendiine cok iyi bak
Tifa
hayırlı teskereler olsun :)
TrAnCe_GiRL
oysa daha yeni tanımıştım senin gibi içten şeker birini
hayırlısı ile git cnm bnm hayırlı tezkereler ... rolleyes.gif unsure.gif
Matthias
Hayırlı tezkereler dostum, allah sağ salim gidip gelmeni nasip etsin, kasımdada be gitcem inşallah bitireyim okulu biggrin.gif
celestial
Rahat bi askerlik yapman dileğiyle Allaha emanet ol.
RicHRicH
Marcoo Bu msj ı Okursa Olm Ne Olur sa Olsun ASKERDEN kaçman gerekirse Bile Kaç Tiesto a Gell :))) Seni Özlediiik Simdidenn :) sean tyas Oncesi Yapılanları Düşün zaten Kaçarsın :D
bartender
hayırlı teskereler.
başlamak bitirmenin yarısı derler!!!
Sunshine
vay be marco senide gönderdik hea askere .. hayırlı tezkereler kardesim trance heb seninle olsun !!!
Swetans
Hayırlı tezkereler şimdiden, oradayken buraları hiç düşünme yoksa zaman akıp gitmez..
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.