Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: End Of Words_01
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Radio D4T > Radio D4T Showları > AyLiN
_AyLiN_
END OF WORDS_01

1) Oceanlab- Beatiful Together (nitrous oxide mix)
2) Van Gelder- Together (orjinal mix)
3) Tiff Lacey - Coming Home (Chris Black club mix)
4) Cylum - Platinum Flight (orjinal mix)
5) Mike Nichol - Lost For Words ( orjinal mix)
6) Paul Miller&Manuel Le Soux - Entrance
7) Will Holland - Timeless (Deepwide mix)
8) Sean Tyas&Talla 2XLC- Heart To Heart
9) George Acosta - The Apocaliypse (G.acosta mix)

Not: sorularımla ve merakımla başlarını ağrıtmama rağmen sabredip bana yardım eden ve destek olan Marco'ya,Semerkhet'e,Clubber'a,Skyhan'a,Richrich'e,Flashdance'a,Julio'ya ve bana radyoda yayın saati veren sevgili adminim Loneliness'a sonsuz teşekkürler... :)

Haftaya görüşmek üzere...
Loneliness
biz de sana teşekkür ederiz...Nice yayınlara...
exlucifer
ben teşkkr ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)tracklist süper ilk yayının olmasına rağmen açık konuşamak gerekirse bi kaç hata dışında gayet güzel track seçimlerin bana göre güzeldi uyumuda güzeldi bazı geçilerde hatan vardı onlarında zmnla düzeliceğini umut ediyorum başarılarının devamı diliyom ayrıca radio yayını için cesaretinden dolayı seni tebrik ederim ilk bayan dj'imiz sensin foruma set koyan bayan arkdşlarımz var ama bu iş foruma set koymaya benzemiyo haha.gif
Skyhan
öncelikle bu ise gönül vermis bi bayan arkadasım olarak tebrik ediom seni canı gonulden yayının ortasında yetıstım malum tiesto club life vardı :D cagrının dedıgı gıbı sound secımın cok guzel artı her zmana dedıgım gıbı kulak var sende eee yetenekte var arada gecıs hataları var yok degıl bu zamanda dunyanın en ıı dj lerı bıle gecıs hatası yapıokı bız nıe yapmayalım ısın tuzu bıberı onlar :D umarız daha cok calısmalarını dınlerız yayının hayırlı olsun tekrardan
RicHRicH
yayınını dinleyemedim kusura bakma aylin ama haftaya kacırmamaya calısıcam radio da aramıza hos geldın gusel setlerının basarılarını dılerım ..!
ozzyxpm
yayınını bende malesef dinleyemedim aylin ama track listin çok güzel duruyor helal olsun ayrıca cesaretinden dolayı tekrar kutluyorum seni başarılarının devamını dilerim thumbsup.gif
feray
QUOTE(_DunyA_ @ 24.05.2008, 09:11) *
END OF WORDS_01

1) Oceanlab- Beatiful Together (nitrous oxide mix)
2) Van Gelder- Together (orjinal mix)
3) Tiff Lacey - Coming Home (Chris Black club mix)
4) Cylum - Platinum Flight (orjinal mix)
5) Mike Nichol - Lost For Words ( orjinal mix)
6) Paul Miller&Manuel Le Soux - Entrance
7) Will Holland - Timeless (Deepwide mix)
8) Sean Tyas&Talla 2XLC- Heart To Heart
9) George Acosta - The Apocaliypse (G.acosta mix)

Not: sorularımla ve merakımla başlarını ağrıtmama rağmen sabredip bana yardım eden ve destek olan Marco'ya,Sahinsel'e,Semerkhet'e,Clubber'a,Skyhan'a,Richrich'e,Flashdance'a,Julio'ya ve bana radyoda yayın saati veren sevgili adminim Loneliness'a sonsuz teşekkürler... :)

Haftaya görüşmek üzere...

selam şekerim biraz karışık ama bulabiliyorum istediğim şeyleri ama bi harika
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.