Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Bildiğiniz, dinlediğiniz, sevdiğiniz ama yolda görseniz tanımayacağınız DJler
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Müzik Haberleri
jordan23
Evet arkadaşlar biraz değişik bir topic oldu ama bu da öyle olsun sorcerer.gif

Sizin de sima olarak tanımadığınız djler var mı yoksa hepsini şıp diye gördüğünüz an tanır mısınız?

Dj Dean, Dj Jean, Gareth Emery, Leon Bolier, Marco V, Mike Foyle, Pakito (tanımasam da olur biggrin.gif ) Cor fijneman, Mark Norman, Sander Van Dorn, Jonas Steur, John O'callagan .....

benim liste kabarık biraz. Daha da devam eder ama.

Buyrun sıra sizde whistling.gif
ozzyxpm
o kadar çok ki ama aklıma gelenleri sayiiim bende

1- alex chilcott

2- paul miller

3- frase

4- rozza

5- eddie sender
CLubbingMan
Paul Miller,Marcel Woods,Activa şimdilik bunlar
trance2be
geçen 17 mayıs cumartesi sean tyas ı dinlemeye gittik forumdan arkadaşlarla(admin lonelines,marco,skyhan ve kooz41 ile.)

bir baktım birisi dediki bak sena tyas bu hani bumu dedim inanamadım resimdeki gerçeği cok farklıydıya saçı kesmiş asker gibi zor tanıdım..
MaRCo
QUOTE(trance2be @ 23.05.2008, 09:17) *
geçen 17 mayıs cumartesi sean tyas ı dinlemeye gittik forumdan arkadaşlarla(admin lonelines,marco,skyhan ve kooz41 ile.)

bir baktım birisi dediki bak sena tyas bu hani bumu dedim inanamadım resimdeki gerçeği cok farklıydıya saçı kesmiş asker gibi zor tanıdım..

abii o benle tertip olcak kütahya hava er egitim komutanlıgına düşmüş bu trancerların hepsi havacı pilotluk ruhlarında var haha.gif haha.gif haha.gif ...marcel woods,dash berlin?,mike foyle,stoneface&terminal,gareth emery,murat uncuoglu bunlar ünlü yolda görsemde tanımam bide bizim djlerimiz var jhaky abi,ozzy,şahinsel bunlarda bizim djler arkadaşlarımı yolda görsem tanımam hiç görüşmedik inş kısmetse görüşürüz herkesle forum partysinde....bi tek logy i tanırım gördüm çünkü...forum partysine clubber gelmesin onu tanıorum ztn her gün görüorum mümkünse onun gelmesine gerek yok haha.gif haha.gif haha.gif dj olan olmayan bütün forum arkadaşlarımızlada inş tanışırız thumbsup.gif .sean tyas ilk adımdı devamıda gelir inş
Julio
valla şöle düşündüm de hiç aklıma gelmedi ya. tabiki trance djleri arasında. hepsini tanırım açıkçası.
yukarda paul miller denmiş. eleman bomba bi foto koyayımda görün :)

CLubbingMan
Yoji Biomehanika tanıyayınız varmı bilmiyorum hard çalıyor, enterasan bi şekil var

Bu fotoyu önceden görüpde, bu adamı yolda görüp Yoji olduğunu anlayamanlara kör derler :D
goodtrip
QUOTE(CLubbingMan @ 23.05.2008, 12:53) *
Yoji Biomehanika tanıyayınız varmı bilmiyorum hard çalıyor, enterasan bi şekil var

Bu fotoyu önceden görüpde, bu adamı yolda görüp Yoji olduğunu anlayamanlara kör derler :D

ben bu kadını yolda görsem kaçarım zaten heralde bi dahada elektronik müzik falan dinlemem..umarım görmem nerde oturuo acaba.. confused.gif
jordan23
QUOTE(goodtrip @ 23.05.2008, 19:30) *
ben bu kadını yolda görsem kaçarım zaten heralde bi dahada elektronik müzik falan dinlemem..umarım görmem nerde oturuo acaba.. confused.gif

Kadın derken wacko.gif wacko.gif Walla Yoji'yi ben erkek diye biliyorum ama haklısın dostum. tipi biraz kayık bir arkadaş. yorumlara açık yani tongue.gif benim fikrim sakalı olduğu için erkektir. takma değilse tabi ki haha.gif
jordan23
QUOTE(CLubbingMan @ 23.05.2008, 15:53) *

Haklısın dostum. bundan önce de bir fotosunu görmüştüm elemanın. unutmak mümkün değill sorcerer.gif
goodtrip
QUOTE(jordan23 @ 23.05.2008, 17:53) *
Kadın derken wacko.gif wacko.gif Walla Yoji'yi ben erkek diye biliyorum ama haklısın dostum. tipi biraz kayık bir arkadaş. yorumlara açık yani tongue.gif benim fikrim sakalı olduğu için erkektir. takma değilse tabi ki haha.gif

ya görünüşte erkek olduğu nu belli edicek bi kaç ipucu var ama rolleyes.gif rolleyes.gif biggrin.gif bende erkek oldğum için ben erkeksem bu ne o zaman die bi soru gelio aklıma biggrin.gif biggrin.gif
overkill

Arkadaşlar bu son hali fakat tipini eleştirirken birde sitesine girip sahne performanslarını bir inceleyin derim. Tanıdığınız bir çok djden çok daha profesyoneldir. Çünkü adam kabinde resmen devleşiyor...
plathysma
kesinlikle katılıyorum.. gecen sene efi de yannış hatrlamıyorsam.. sabaha karşı sezen aksunun şinanay parcasına yaptıgı remix ile herkesi coşturmuş bi kişiliktir kendisi.. ayrıca erkek=)

neyse offtopic olmadan ben de söliim.. daha düne kadar solarstone u yolda görsem tanımazdım ama şimdi biliorm ve hayallerim yıkıldı diyebilirm=)=) dazlak ve tosun bi yapısı var=)
goodtrip
üstteki 2 arkadaşım ben yukardaki gibi düşünüotum yani normal insan sıfatında olmayan biri. ne kadar ii dj olduğu hakında bişey demedim ..ama herlade siz daha farklı açılardan bakıosunuz ..ona bişey diyemem
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.