Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: 17 MAYIS SEAN TYAS LİVE PERFORMANCE
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Duvar Kağıdı ve Fotoğraflar
Skyhan

DANCE 4 TRANCE AİLESİ OLARAK 17 MAYISTA ORADAYDIK

DEVRİM(LONELİNESS)GÖKHAN(SKYHAN)

BEKİR AĞBİ (TRANCE2BE) GÖKHAN (SKYHAN)

MÜSLÜM (MARCO) GÖKHAN (SKYHAN)

Çok güzel bi Geceydi Aslında Çok Fazl Fotoğraf Çekmiştim Ama Malesef Teknik Bi Hata Yüzünden Bütün Fotolar Silindi Fotoraflarda Richrichde vardı ama cogu silindi gecenın ilerlyen saatlerinde tekrar foto çekimine başladım ama bu seferde foto makinesisnin şarjı bitti yinede herseye ragmen cok güzel bi geceydi heleki sean tyasın ve cihanın performancı muhtesemdi yine dance4trance ailesi olarak yeni org larda bulusurz ki önümüzde koca bi tiesto konseri var :D
RicHRicH
Fotolar Harika sky saglık olsun baya foto cekılmıstık oncesinde ama gzel gündü!!
CLubbingMan
Sağolasın Skyhan, fotolar güzel bide çoğu silinmeseydi daha iyi olurdu.. şanssızlık olmuş

Orda olmak isterdim , yorumlar olumluydu hep
The_Life
güzel bir geceydi bende oradaydım ama arkadaşların orda oldugundan haberim yoktu kırmızı tişörtlü arkadaşla konuştuk bi ara bi parça söledi çalıcakmı acaba die falan filan işde :)
trance2be
fotolar için teşekkürler sky.. bu arada admin pilot olmuştu o gece siteyede 2 gün gelemedi...
Loneliness
QUOTE(trance2be @ 20.05.2008, 22:24) *
fotolar için teşekkürler sky.. bu arada admin pilot olmuştu o gece siteyede 2 gün gelemedi...

Admin ilk defa içki içmedi sorun yok oyüzden...Bilmiyorum biliyormusunuz ama cumarteside dahil çalışan birisiyim...Ogünde sizden sonra direk arkadaşıma gittim eve gitmedim...Orda 2 gün kaldım bir nevi tatil yapmak istedim...Buda odur. Admin kendine gelmişmi gelmemişmi sorun bu değil yani. thumbsup.gif Tatildi tatil yapmak istedim...

Gelelim diğer resimlere teşekkür ederim gökhan hem site adına hemde kendi adıma...Güzel bir geceydi diyebilirim thumbsup.gif biraz keyfim yoktu açıkcası oda bazı özel sebepler diyelim.Aslında orayada gelmicektim birden ayıp olmasın diye geleyim dedim...Bizi kırmayıp orda bulunan tüm dostlarımıza saygılar...
MaRCo
QUOTE(Loneliness @ 20.05.2008, 22:57) *
Admin ilk defa içki içmedi sorun yok oyüzden...Bilmiyorum biliyormusunuz ama cumarteside dahil çalışan birisiyim...Ogünde sizden sonra direk arkadaşıma gittim eve gitmedim...Orda 2 gün kaldım bir nevi tatil yapmak istedim...Buda odur. Admin kendine gelmişmi gelmemişmi sorun bu değil yani. thumbsup.gif Tatildi tatil yapmak istedim...

Gelelim diğer resimlere teşekkür ederim gökhan hem site adına hemde kendi adıma...Güzel bir geceydi diyebilirim thumbsup.gif biraz keyfim yoktu açıkcası oda bazı özel sebepler diyelim.Aslında orayada gelmicektim birden ayıp olmasın diye geleyim dedim...Bizi kırmayıp orda bulunan tüm dostlarımıza saygılar...

asıl biz tşk ederiz kırmayıp geldigin için o kdr sıkıntı arasında biizmle eglendigin için...dj lerden sonra beni havaya sokan 2.kişiydin thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
_AyLiN_
sonunda birileri benim çağrımı duymuş :) fotoğraflar harika dostlar... Teşekkürler...Herkes karizma Dance4Trance ağırlğını koymuş partiye...
ozzyxpm
orda olamadığım için zaten üzülüyordum şimdi fotoları gördüm daha da üzüldüm ................çok güzel bir gece yaşamışsınız dostlar..............

marco dostum yokluğun çok belli olucak d4t da .........................
White_Pearl
evet gerçekden de güzel bir Gece gecirmişsiniz arkadaşlar thumbsup.gif
fotolara bakıldığında yüzünüzün gülüşünden belli oluyo, keyfler yerindeydi anlaşılan,
keşke bizde gelebilseydik wallbash.gif
neyse kalbimizle - gönlümüzle oradaydık, ama fotoları görüncede orda bulunmuş kadar olduk, bidahaki partiye birlikde katılırız inşallah (mesela Tiestonunkine olucak deyül mü biggrin.gif )
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.