Mankenlikten şarkıcılığa geçiş yapan ve "Çeksene Elini" şarkısıyla iyi bir çıkış yakalayan Ayşe Hatun Önal yeni albümünü tamamladı. Sony BMG etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak albümün ilk klibini "Kalbe Ben" şarkısına çeken Önal, ilginç klibiyle dikkat çekiyor...
Çeksene elini ile hafif trance tonlarında dolanan önal, yavaş yavaş soundunu oturtmaya çalışıyor. ülkede bir elektronik müzik havası esmişken üzerine albümle gelen eski manken bence muadilleriyle yarışacak bir parçaya imza atmış. Kalbe ben adlı çıkış parçasında progressive soundlar göze çarpıyor. bunun yanında akustik gitar ve yaylıları da eklemişler ki gerçekten güzel bir hava katmış parçaya. Sözler Ayşe Hatun Önal'a ait düzenleme ise Erdem Kınay'ın. Parça çıktığı gün aynı anda tüm radyolarda birden yayına girdi. bunun yanında klibiyle de dikkat çeken parçanın yönetmeni Murad Küçük, görüntü yönetmeni ise Dennis Madden. Youtube da izlenme rekorları kıran vidonun linki aşağıda.
Sony BMG etiketiyle 17 nisanda piyasaya çıkan Sustuysam adlı albümünün diğer parçaları:
1 KALBE BEN
2 YOK YOK
3 AÇ KAPIYI
4 BIRAKMA BENİ
5 HAYALİMDEKİ
6 DOĞRU KANALDAN BAĞLAN
7 BOMBA
8 İNAT
9 MARSLI
10 ASLINDA
11 YOK YOK (REMIX)
Ayşe hatun Önal - Kalbe Ben
Kalbe ben bir yol verebilsemne yanda dururum,
ne yanda uyanır, bilmeden giden ben
sustursam, sonuna kadar tutsam
bir anda uyanıp, bir anda durulup, uyanıp, uyansam
sorularından dürtüp, gözümü hep örtüp-
sandım, kendimi topladım: doğrudan hiç sapmadım..
gözümün içine bakmadan, özümü hiç tatmadan..
sorularından dürtüp, gözümü hep örtüp..
sorunca kendi kendime kalınca
bir yangın başlar içimden derine dalınca
sustursam sonuna kadar tutsam
bir anda uyanıp, bir anda yorulup, uyanıp, uyansam”
Video: http://www.youtube.com/watch?v=lLtTQm0id7w
Not: Polemik yaratmak istemem ama muadillerine göre çok daha karakteristik bir parça olmuş.
Yazan: Julio