Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Ayşe Hatun Önal - Kalbe Ben
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Single ve Album Değerlendirmeleri > Single Değerlendirmeleri
Julio

Mankenlikten şarkıcılığa geçiş yapan ve "Çeksene Elini" şarkısıyla iyi bir çıkış yakalayan Ayşe Hatun Önal yeni albümünü tamamladı. Sony BMG etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak albümün ilk klibini "Kalbe Ben" şarkısına çeken Önal, ilginç klibiyle dikkat çekiyor...

Çeksene elini ile hafif trance tonlarında dolanan önal, yavaş yavaş soundunu oturtmaya çalışıyor. ülkede bir elektronik müzik havası esmişken üzerine albümle gelen eski manken bence muadilleriyle yarışacak bir parçaya imza atmış. Kalbe ben adlı çıkış parçasında progressive soundlar göze çarpıyor. bunun yanında akustik gitar ve yaylıları da eklemişler ki gerçekten güzel bir hava katmış parçaya. Sözler Ayşe Hatun Önal'a ait düzenleme ise Erdem Kınay'ın. Parça çıktığı gün aynı anda tüm radyolarda birden yayına girdi. bunun yanında klibiyle de dikkat çeken parçanın yönetmeni Murad Küçük, görüntü yönetmeni ise Dennis Madden. Youtube da izlenme rekorları kıran vidonun linki aşağıda.

Sony BMG etiketiyle 17 nisanda piyasaya çıkan Sustuysam adlı albümünün diğer parçaları:
1 KALBE BEN
2 YOK YOK
3 AÇ KAPIYI
4 BIRAKMA BENİ
5 HAYALİMDEKİ
6 DOĞRU KANALDAN BAĞLAN
7 BOMBA
8 İNAT
9 MARSLI
10 ASLINDA
11 YOK YOK (REMIX)

Ayşe hatun Önal - Kalbe Ben

Kalbe ben bir yol verebilsemne yanda dururum,
ne yanda uyanır, bilmeden giden ben
sustursam, sonuna kadar tutsam
bir anda uyanıp, bir anda durulup, uyanıp, uyansam

sorularından dürtüp, gözümü hep örtüp-
sandım, kendimi topladım: doğrudan hiç sapmadım..
gözümün içine bakmadan, özümü hiç tatmadan..
sorularından dürtüp, gözümü hep örtüp..

sorunca kendi kendime kalınca
bir yangın başlar içimden derine dalınca
sustursam sonuna kadar tutsam
bir anda uyanıp, bir anda yorulup, uyanıp, uyansam”

Video: http://www.youtube.com/watch?v=lLtTQm0id7w

Not: Polemik yaratmak istemem ama muadillerine göre çok daha karakteristik bir parça olmuş.

Yazan: Julio
Progressivity
bakalım hemen dinleyelim albümü nasılmış
prometeus
Bence, klip son donemdekı kaliteli ve ozgunlugun bır parçası. Açıkcası parçayı begenmesem dahı sırf klip için izliyor ve dinliyorum. Açıkcası parçada yaylı estr. kullanımı oldukca başarılı ve benı cok etkıledı. Alt yapıya gelınce yaylı estr.'la bu alt yapı hıc olmamıs, bass'lar bence cok bogucu kaçıyor, nadır efekt kullanılmıs. Ben begenmedım acıkcası.
Tolga Durmaz
elektronik müzikle alakası yok bnce beenmedim.
prometeus
QUOTE(Tolga Durmaz @ 30.04.2008, 19:43) *
elektronik müzikle alakası yok bnce beenmedim.

haha.gif o kadar da uzun boylu değil yanı.
sahinsel
bilmiyorum ama sound benim hoşuma gitti parçaya sık sık dinliyorum.progressive özelliği taşıyan bir parça
video klip şahane ona laf yok :)
MixAge
bence parça müthiş kötü haha.gif klibide Türkiye standartlarına göre iyi..
Insomnia
hatun un duruşu bile farklı oldugundan ve garip bir guzelliği oldugundan ben en basta "guselliğini kullanacak sanırım" diye dusunmustum acıkcası ama parçayı dinledikten sonra hişde oyle olmadıgını anladım..

Başarılı diyebilirim ve 85/100 verdim haha.gif
Tstar
youtube kapalı klibi izleyemedim :) şarkıyı biliyorum idare eder ama bence albümden bırakma beni parçası mükemmel..
Swetans
Parçayı izledim açıkçası ilk izlenimim kötü oldu fakat daha sonrada biraz daha yoğunlaştım arada iyi yerleri yakaladım.. Klip konusuna gelince sıradışı olması gayet hoş olmuş..
jordan23
Walla Burda adı geçmeseydi üstüne para verseler dinlemezdim bu kadını ammaaa... Klip gerçekten sıradışı ve güzel olmuş. bence çalışmanın en iyi yanı vocali olmuş. uyuşturucu, dinlendirici bir vocal. işi bilen bir djin elinden gçerse bu vocalle çok iyi bir parça çıkar ortaya. Acaba türkiye'den bayan vocaller arasına Ayşe hatunu da mı eklesek???
CeiLaCe
Kalbe ben izledim .. Dinlemeye de çalıştım ama dinlerken boğuldum resmen.. Mıy mıy.. Bu tarza ne diyolar hiç bilmiyorum minimal mi ? Her neyse adı sevenlerin belki hosuna gitmiş olabilir ama benn hiç mii hiç sevmedim..

Kliple şarkının sözlerini hiç bağdaştıramadım.. Ama mıy mıy bi klip bu bağlamda evet tam şarkının klibi olmuş .. Mıyy mıyyy sick.gif

Disko topu kafalı uzaylı :pepper:

yucky.gif yucky.gif
Insomnia
Disko topu kafalı uzaylı

bu ne ya? bu aralar acaip benzetmelerimiz cıkıyor haha.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.