Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Dance4Trance Exclusive
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Forum > Site ve Forum Hakkında
Gürhan Demirlerli
Arkadaşlar bu aralar resimlerin üzerine biraz daha yoğunlaştım.Ayrı konu açtım çünkü ilerleyen zamanda bu başlık altında hepsini bir araya toplayıp arşiv yapmayı planlıyorum thumbsup.gif Beğeneceğinizden eminim biggrin.gif

4.Resim

3.Resim

2.Resim

1. Resim

Loneliness
İkisi de birbirinden güzel olmuş...
_AyLiN_
Harika....Çok beğendim.Eline,emeğine sağlık....
justbee
Her ikisi de süper ama ikincisi daha bir güzel olmuş bence...
sahinsel
Eline sağlık kardeşim.Harika olmuş :)
Gürhan Demirlerli
Teşekkürler arkadaşlar vakit buldukça yapıp buraya ekleyeceğim..Devrim abi, sana site hakkında bir soru soracağım şu an işim var daha sonra ayrıntılı konuşuruz abi... ;)
trip
Emeğine sağlık kardeşim.....Yeni çalışmlarını bekliyoruz... thanks.gif
jordan23
Emeğine sağlık dostum,güzel olmuş ikisi de...
Gürhan Demirlerli
Teşekkürler arkadaşlar.Yalnız photoshop,corel illiustrator vs. kullanabilen arkadaşlar çalışmalarını eklesinler. Burada sadece benim çalışmalarım yer alacak diye bir şey yok... :)
Insomnia
Bence de bu tarz programları kullanabilen arkadaşlar, en güzel çalışmalarını sergilesinler.

Yalnız yanlış hatırlamıyorsam bununla alakalı bir konu vardı, yönetici arkadaşlar bu konuyla onu birleştirirlerse harika olabilir diye düşünüyorum thumbsup.gif

Ayrıca Gürhan yeni calışmalarını bekliyoruz... ;)
Gürhan Demirlerli
Teşekkürler Fatal... :)
Gürhan Demirlerli
Yeni resim ekledim arkadaşlar.Biraz stresli,hırslı gibi bir şey oldu ama... :D Beğenirsiniz umarım..
White_Pearl
QUOTE(Gürhan Demirlerli @ 09.05.2008, 19:19) *
yeni resim ekledim ark.lar biraz stresli,hırslı gibi bişi oldu ama :D beğenirsiniz umarım..

Süper olmuş bence. Emeğinize sağlık valla... thumbsup.gif Çalışmalarının devamını dileyelim hep beraber... biggrin.gif
Gürhan Demirlerli
QUOTE(White_Pearl @ 09.05.2008, 22:39) *
süper oluşmuş bence, emeğinize sağlık valla thumbsup.gif çalışmaların devamını dileyelim hep beraber biggrin.gif

Teşekkürler rolleyes.gif
ganJa
Eline sağlık arkadaşım, güzel bir çalışma olmuş .)
goodtrip
Güzel olmuş bilader, ellerine sağlık...
Gargamel
Ellerine sağlık üstad. Güzel çalışmalar yapmışsın.
Oky
Çalısmaların çok başarılı, devamını bekleriz. thumbsup.gif
Gürhan Demirlerli
Yeni resim(ler) eklendi arkadaşlar ..
ozzyxpm
Çok güzel çalışmalar Gürhan, ellerine sağlık gerçekten... Yenilerini bekliyoruz... thumbsup.gif
_AyLiN_
Gürhan son eklediğin resim de çok başarılı.Emeğine sağlık.Masaüstüme ayarladım bile :)
Skyhan
Eline sağlık dostum. Çok estetik çalışmalar yapmışsın.Devamını bekliyoruz...
KooZ41
Oldukça güzel çalışmalar olmuş thumbsup.gif thumbsup.gif
Sunshine
Dostum harika fotoğraflar ... Eline sağlık, gerçekten hoş olmuşlar... :D
Gürhan Demirlerli
Teşekkürler arkadaşlar, vakit bulunca yapıyorum... =)
CAGRI BAYRAM
ilki cok hosuma gitti elinesağlik
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.