Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Dj Oz-E - Feel So Groovy
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Müzik Haberleri
prometeus
Daha önce Musictracx ta denenmemiş 3 anlamlı 3 müzik tarzını bir araya getirdiğim için çok mutluyum.

Chicago House'un vuruşları bu yapıda çalındı.tekno korku bas çizgileri ve latin müziği kökenli sizi ibiza'da bir gün batımına gotüren bu melodi Oz-e'nin titreşim yüklecilere olan harika yükleyişi zekasının bir ürünü.

Oz-E bu albüm için mike Montano,Maris ve Spinelli ve D opposite D lardan oluşan yeni üretim grubuna katıldı.

Ekala White Noise Remix

Sıcak teknomsu bir girişle, ekala orjinal versiyondan ana ve en keyif verici örnekleri alıp .Ağır bas çizgileri ve funky gitar döngüleri,gitar soloları bu müthiş esintiye katılana kadar farklı bir hava veriyor.

Massive Drum Spiritualized Remix

güçlü davullar,bu ses hoparlörlerinizden her geldiğinde kulaklarınızın çevreleyen olduça iyi bir efor sunuyor.
davul ezgili kalite sesler örneğin bunun gibi,büyük döngülere olan saygınızı tutacak ve alışılmışları unutturacak!

Çeviri: Digiboy
prometeus
Dinlemeniz için parçayı 1 dakkalık sample halıne getirdim. İki remiks de muhtesem. House severlerin dinlemesini tavsiye ediyorum.

Oz-E_Feel So Groovy (Albert Maris & Andy Spinelli Remix).mp3

Oz-E_Feel So Groovy (Ekala White Noise RemixRemix).mp3
_AyLiN_
teşekkürler paylaşım için.Bir an önce indirip dinleyeceğim :)
prometeus
QUOTE(_DunyA_ @ 02.05.2008, 13:57) *
teşekkürler paylaşım için.Bir an önce indirip dinleyeceğim :)

biggrin.gif pişman olmıyacaksın, cok guzel bir parçalar.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.