Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: kulaklık
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Forum > Sizden Gelenler > Alım&Satım
Gürhan Demirlerli
arkadaşlar güzel bir kulaklık arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirm
aradığım sony mrd v700 veya pioneer hdj 1000 veya daha alt modeller varsa bunun gibi ürünler.
teşekkürler
RicHRicH
dostum tawsiye ediim sana gecenlerde bir alıs weris merkezinde gordum we test ettım TECHNİKS in bir kulaklıgı war fena

Gürhan Demirlerli
pek kaliteliye benzemiyor ama yorumlara göre değişicek sen irtibatta kal teşekkür ettim rich ;)
Tolga Durmaz
kardesm bnce kulaklık kişisel birşey olduğundan 2.el almanı tavsiye etmem
Gürhan Demirlerli
tavsiyen için teşekkürler .. zaten kullanılmış bir malzeme almak istemiyorum :) bana 0 km lazım ;)
ozzyxpm
dostum ben pionner hdj 1000 kulanıyorum ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim ama alıcağın yere dikkat etmeni öneriyorum. piyasada çok sahtesi var fiyat olarak sana sunu soylim sahtesini 250-300 ytl arası satıyorlar orginali ise fatura ve kdv yide ekledikten sonra 550-600 ytl ye gelir. imkanın varsa orginalini almanı tavsiye ederim. thumbsup.gif

yok bu bana pahalı dersen alternatifi olarak fiyat olarak da baya uygun american audio hp 700 ü öneririm sana sahte bir sony mdv r 700 den daha iyi bir randıman alıcağın kesin. yaklaşık fatura ve kdv yle 100-120 ytl ye gelir buda thumbsup.gif
ASOT
QUOTE(RicHRicH @ 17.04.2008, 08:51) *
dostum tawsiye ediim sana gecenlerde bir alıs weris merkezinde gordum we test ettım TECHNİKS in bir kulaklıgı war fena

Hala mevcutmu...
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.