Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: DJ Tiësto - In Search Of Sunrise 6
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Single ve Album Değerlendirmeleri > Albüm Değerlendirmeleri
prometeus
Promo mixini dinledim ve acıkcası diğer ISOS serilerinin arasında en kötüsü desem yeridir.Isos serilerinden alışık olmadığımız bir konseptle yapmış.1.cdnin ortasına kadar house onplanda sonra prog. trance,2. cd de ise trance ve uplifting trance parçaları yer alıyordu.Isos-6 da ise sadece uplifting trance yer alıyor.Parçalar daha soft, seçtiği parçalar da enerji yok kanımca.Tracklisti henüz yayınlanmadığı yada benim elimde olmadığı için sizlerle paylaşamıyorum..

Eki görüntülemek için tıkla
MehmetSevgili
bu fake olması lazım dostum daha isos 6 cıkmadı :(
prometeus
QUOTE(MehmetSevgili @ Jun 14 2007, 12:10 PM) *
bu fake olması lazım dostum daha isos 6 cıkmadı :(

yok dostum fake değil daha piyasaya çıkmadı zaten albüm sadece promosu var, herhalde gelicek tepki ve görüşlere göre albüm üzerinde oynama yapıcak diye düşünüyorum
Loneliness
eline sağlık pro...daha piyasaya düşmeden bomba bir haberle geldin...
prometeus
QUOTE(Loneliness @ Jun 17 2007, 12:33 PM) *
eline sağlık pro...daha piyasaya düşmeden bomba bir haberle geldin...

bırakta o kadar bomba yapalım Lon. vakıt buldukca daha cok patlarız ;)
Swetans
Tiesto bana sorarsanız kendi cetvelinden çıktı ve bu yüzden onun hayranları hayal kırıklığı yaşıyorlar ve şimdide bir çok amansız rakipleri piyasada yer almakta.. Onlarla örtüşmemek için belkide tarzında değişikliğe gidiyor, kim bilir...
prometeus
Bence örtüşmemek meselesi değil, ISOS'ların genelı oyle 1.Cd de House onplanda, 2.Cd upliftinge geciyor
Swetans
:) hehe galiba insan bu kadar popüler olunca bi o kadarda düşmanı oluyor :D
prometeus
QUOTE(Marxlen @ Jun 22 2007, 11:03 PM) *
ne olacak bu pronun tiesto düşmanlığı :D

:D:D:D:D sorma fena biledim tiesto'yu, benden çekeceği var ... ne zaman ki kaliteli şeyler yapar bende aferini kapar :P
Loneliness
QUOTE(Marxlen @ Jun 22 2007, 11:03 PM) *
ne olacak bu pronun tiesto düşmanlığı :D

hahahah sen varya sen ne adamsın ya :D:D:D:D öldüm gülmekten...
shadoow
ISOS lar bana göre ilk 4 e kadar güzeldi daha sonradan pek bir haz alamadığımı söylemek istiyorum umarım buda beni hayal kırıklığına uğratmazz
prometeus
QUOTE(shadoow @ Jun 30 2007, 08:28 PM) *
ISOS lar bana göre ilk 4 e kadar güzeldi daha sonradan pek bir haz alamadığımı söylemek istiyorum umarım buda beni hayal kırıklığına uğratmazz

Eger ilk 4'ü beğendiysen, emin ol bunda hayal kırıklığına ugrayacaksın..Gerci belli olmaz, ben promo cd'yı dınledım belkı tekrar bir değişikliğie giderse ki umarım oyle olur, daha guzel bir comp. ortaya çıkar
sahinsel
bu albümü hiç dinlemedim.ama çevreden duyduğum yorumlar albümün o kadar ilgi çekici olmadığı ve tracklistininde nette bulunamadığı ...ne işse bu
Julio
hakkaten tracklist yok piyasada. bakalım ibizada büyük bi partyle çıkacak diyolar.
Swetans
Belkide daha tamamlamamıştır partide bakıcaktır en çok hangisi tutulur diye :) olamazmı :P
Loneliness
Beklenen tracklist...

ISOS 6 - CD 01
01. Es Vedrá - Hacienda
02. Glenn Morrison – Contact
3. Andy Duguid featuring Leah - Don't Belong
4. Solaris Heights – Vice (Sydenham Dub)
5. Global Experience – Madras
6. Leonid Rudenko - Summerfish (Scandall Sunset On Ibiza Mix)
7. Clear View featuring Jessica - Tell Me
8. The Veil Kings - Searching For Truth
9. Ohmna - The Sun'll Shine (Sunrise Mix)
10. Moonbeam - See The Difference Inside (Inside Mix)
11. Allure featuring Julie Thompson - Somewhere Inside Of Me
12. Taxigirl - High Glow
13. Reeves featuring Alanah - Lonely
14. Imogen Heap - Hide & Seek (Tiësto's In Search Of Sunrise Remix)

ISOS 6 – CD 02
1. Steve Forte Rio - A New Dawn
2. Nic Chagall - What You Need (NC's In Love With Prog Mix)
3. Marc Marzenit - Trozitos De Navidad (Primavera Remix)
4. John Dahlbäck - Don't Speak
5. Deadmau5 - Arguru
6. First State featuring Anita Kelsey - Falling
7. Jonas Steur featuring Jennifer Rene - Fall To Pieces
8. JES - Imagination (Tiësto Remix)
9. Tom Cloud - Mercury Room
10. Marcus Schössow - Chase My Rabbit
11. Maor Levi - Reflect
12. Progression - Different Day, Different Light
13. Jedidja - Dancing Water
14. D'Alt Vila - Breathing
trancey
sağol loneliness..
Loneliness
evet albüm değerlendirmesi alalım d4t?
prometeus
ISOS'ların bıraz dısında bence genelde ilk cd'de house tarzlarına alıştırdı. Bunda ise tam tersi ve kaldı ki ilk ve ikinci cd'de hep artan bir tempo vardı. ilk Cd'de ilk 3 parça cok ıyı tam tempoyu yakalıyorsun derken bır bakıyorsun tempo dusurmus. Güzel yanı ise mümkün oldugunca geçişleri uzun tutması. Fazla da dinlemedım acıkcası, ilk dusuncem bu yonde. Dinlenebilirlik oyununden bence sınıfta kaldı. Nerde o ISOS-4 ah ah
Swetans
Bunun her tracklisti farklı üstte verilen IBAZA dır
prometeus
QUOTE(Swetans @ Aug 17 2007, 06:08 PM) *
Bunun her tracklisti farklı üstte verilen IBAZA dır

yok değil tracklist dogru ;) , albumunu dınle anlarsın
Swetans
Daha önce indirdiğim bir tane vardı onun Tracklisti farklıydı yani karşılaştırmıştım :)
AndRoiD
bu albüm elements of life dan daha başarılı mı başarısız mı olcak sizce?
prometeus
QUOTE(digitalboy @ Aug 21 2007, 04:01 PM) *
bu albüm elements of life dan daha başarılı mı başarısız mı olcak sizce?

Güzel bir noktaya değindin, ikisi birbirinden farklı o yüzden ikisini kıyaslamak yanlış olur. Çünkü biri toplama albüm, diğeri ise sadece Tiesto'nun çalışmalarının yer aldığı bir albümdü. Eğer kıyaslama yapıcaksak, ISOS-5 ile kıyaslama yapmak en doğrusu olur. Ya da AVB, Ferry'nin albümleri ile kıyaslama yapmak daha dogru olur. Ama bence bu albüm orta ve orta altı olmuş
Loneliness
QUOTE(prometeus @ Aug 21 2007, 04:24 PM) *
Güzel bir noktaya değindin, ikisi birbirinden farklı o yüzden ikisini kıyaslamak yanlış olur. Çünkü biri toplama albüm, diğeri ise sadece Tiesto'nun çalışmalarının yer aldığı bir albümdü. Eğer kıyaslama yapıcaksak, ISOS-5 ile kıyaslama yapmak en doğrusu olur. Ya da AVB, Ferry'nin albümleri ile kıyaslama yapmak daha dogru olur. Ama bence bu albüm orta ve orta altı olmuş

pro katılıyorum...dinledim isos 6 yı! orta karar bir albüm ne iyi ne kötü böyle bir yorum yapabilirim ancak...
uplifting
in search of sunrise larin amaci zaten eglendirmek costurmak degil. adi ustunde . Search Of Sunrise .. tamamiyle dinlendirmek farkli şeyleri dusundurmek için yapiliyor. bu konulari dikkate alinarak bakildiginda yapilmis olan butun Isos lar mukemmelin ustunde .. isos6 da hic yabana atilmiycak derecede guzel ..
mya
ben de umduğumu bulamadım ama upliftinge katılıyorum ISOS serisi dinlendirici etki yaratmak amacıyla yapılmış ISOS 6 nın ikinci cdsi güzel ama birinci cdsi yaramaz
TiesTo4Life
abartısız söylüyorum ISOS 6da tek sevdiğim parça '!'''!!!
Allure featuring Julie Thompson - Somewhere Inside Of Me
sadece bu şaşırmayın !
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.