RicHRicH
13.04.2008, 19:45
Evet arkadaşlar site adına İstanbul'da bir parti verilse kaç kişi onay verir,kaç kişi katılır,kimler gelmek ister...Şahsen ben böyle bir organizasyonun yapılmasından yanayım.Artık taşları yerine oturmuş bir siteyiz.Bizim de site adına böyle bir parti organize etmemiz lazım.Büyüklerim düşünsünler ve iyi haberi versinler.Saygılarımla...
exlucifer
13.04.2008, 20:04
Gerçekten çok güzel olur, ben böyle bir etkinliğe katılmayı isterim ama o zamanki şartlar ne olur tabii, bilinmez.
_AyLiN_
13.04.2008, 20:05
aslında iyi fikir ama şehir seçimi çok önemli.
Harika bir fikir kardeşim, ben de düşündüm böyle bir şey, umarım olur
RicHRicH
13.04.2008, 20:37
Konu burada arkadaşlar.Her şeyi konuşalım,anlaşalım.Olursa olur olmazsa sağlık olsun.Herkesin fikrini almak istiyorum.
Progressive
13.04.2008, 21:38
Evet gerçekten güzel bir organizasyon olur hem site hem de üyeler adına....Şahsen böyle bir aktivite olursa kesinlikle katılırım...
RicHRicH
13.04.2008, 21:55
Ankara olabilir arkadaşlar ama yer bulmak sorun olur orada.İstanbul'da birçok eğlence mekanı ile irtibat halindeyiz. ''Evet yapalım'' dendiği zaman Taksim'de yerimiz hazır,başta Club Clinic olmak üzere...
DJTİRİX
13.04.2008, 22:05
evet güzel fikir katılıyorum
tek kelimeyle''süper''olur...
D4t ailesinin adı altında o gecedeki kaliteyi düşünemiyorum...Koşarak gelirim koşarak
Yeter ki şartlar elverişli olsun...
Gürhan Demirlerli
14.04.2008, 03:46
Devrim abi ben anlamaz,bu parti olacak

Flyer i yaptım bile

Şöyle güzel bir organizasyon yapalım, sınırları zorlayalım mükemmel bir şeyler çıksın ortaya, belki geleneksel hale getiririz

Süper olur . Üstelik yaz yaklaşıyor daha vakit var örneğin haziranda... veya nasıl belirlerseniz. Bence olması gereken bir konu bu. Düşündürelim azcık sizi
Levo yazmasan şaşardım he

böyle bir şey olursa ben de gelirim tabii seve seve ...
Hakikaten güzel bir organizasyon olur,hem bütün arkadaşlarımızla yüzyüze görüşmüş oluruz hem de kaliteli,güzel ve eğlenceli bir gece geçirmiş oluruz.Umarım düşüncede kalmaz ve en kısa zamanda gerçekleşir.
RicHRicH
14.04.2008, 19:30
Evet arkadaşlar hem tanışmış oluruz hem de site adına güzel bir gece düzenlemiş oluruz.Konu burada kalacak,tüm arkadaşlarımın yazmasını rica ediyorum.
Olması taraftarıyım... Güzel insanlar topluluğunda güzel bir gece, güzel müzikler... :)
RicHRicH
14.04.2008, 21:24
Teşekkürler Gürhan,eline sağlık...
Mayıs bitmeden yapalım bari arkadaşlar askere gideceğim yoksa :(:( Hepinizle orada olmak isterim.
Progressive
15.04.2008, 21:00
Sabırsızlıkla bekliyorum. ''Where Is The Party'' :)
Bence partiden ziyade daha çok ses getirebilecek bir etkinlik düzenleyelim TRANCFEST gibi.Gerekli sponsorları ayarlamak biraz zor olur ama ayarladığımızda da inanılmaz olur gecemiz.Aynı Rock'n Coke,Rockfest gibi biz de neden TRANCEFEST yapmayalım ya da bu organizasyonlara benzer nitelikte bir etkinlik düzenlemeyelim? Dance4Trance çok ciddi bir ekip,ciddi sponsor arayışları için şansımızı deneyelim derim.
RicHRicH
16.04.2008, 18:47
Daha önce yapılmadı değil, TRANCENATION yapıldı ve harika geçti.Bu tür bir organizasyon da olur ama bunun kararını adminler ve Devrim abi verir.
Ben her yıl düzenli yapılsın belli bir tarihler arasında gerçekleştirilen büyük bir organizasyom olsun demek istedim.Türk insanına Trance müziği sevdirmek adına destek bulacağımıza da inanıyorum.
RicHRicH
16.04.2008, 20:31
Geniş katılımlı tek gecelik bir parti ile startı verdikten sonra zamanla her şey düşünülür ve yapılır.Önce herkes ''evet''desin sonrası kolay...
Loneliness
16.04.2008, 22:44
güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim...Bu konuda düşüncelerinizi gözlemliyoruz...Buna göre bir rota çizilebilir...Yorumlar ve fikirler devam etmeli...
Gürhan Demirlerli
17.04.2008, 00:38
Arkadaşlar açıkça söylüyorum,eğer gece sadece Trance müzik çalınacaksa beni unutun.Düzenlenmesi düşünülen organizasyon yalnızca Trance türevini barındırmamalı.Dance4Trance bir elektronik müzik platformu ve biz bu çatı altında toplanmış bulunmaktayız.O gece bütün türevler çalınmalı.Yapacağımız partinin amacı tanışmak,eğlenmek,kaynaşmak ve Türkiye'de büyük bir heyecan yaratmak.Şimdi değil ama zamanla bu amaca profesyonelce ulaşırsak tüm Türkiye'nin adımızı duyacağından eminim.Zaten arkadaşlarımız fikirlerini sundukça güzel bir konespt ortaya çıkacaktır.
Loneliness
17.04.2008, 08:43
sevgili gürhan teşekkür ederim yorumun için...Sitemizin de sloganından anlaşıldığı gibi electronic music culture...yani trance bağımlı bir topluluk değiliz aslında adımızda ne kadar trance da geçse...Bu konuda sıkıntı olmasın kafanda her tarza açığız tabi electronic tabanlı...
Gelelim diğer meseleye yani kaynaşmaya...Aynen dance4trance.com sitesinin kurulma amacıda buydu aslında. Müzik sevgisi olan, iyi kaliteli insanları bir arada tutmak...
RicHRicH
17.04.2008, 09:38
Sadece Trance olmayacak tabii ki :Elektro,Minimal House dahil tüm türevler çılanacak.Yorumun için teşekkürler Devrim abi.
Gürhan Demirlerli
17.04.2008, 22:48
En azından biraz daha rahatladım,çok heyecanlıyım,nasıl bir parti olacağını çok merak ediyorum ve çok istiyorum bu partinin düzenlenmesini...Herkese teşekkürler...
RicHRicH
18.04.2008, 19:35
Valla ben de çok istiyorum ama fazla heyecana kapılma sen yine de.
Gürhan Demirlerli
18.04.2008, 20:27
böyle bişeyi aklından geçirmek bile sevindirmiyormu insan ?? bence sevinmekten ziyade o organizasyon içerisinde bulunmak eğlenip coşmak bunları düşünmek bile insana rahat nefes aldıra biliyor ha başka bir yerde başka bir organizasyon nasıl olurdu bilmem ama bildiğim tek şey dance4trance başka tanımıyorum ;)
RicHRicH
18.04.2008, 20:42
insallah olur dostum bızde gordugun gıbı onun cabasını wrıoruz hem sıte adına tanısmıs oluruz hemde qüsel bir party wermis oluruz ..
İstanbuldamı olucak parti?Ankarada olma ihtimali varmı peki ?
Loneliness
22.04.2008, 14:01
taleplere göre değişebilir partynin verileceği yer...Fakat bu partyler 3-5 kişinin hevesiyle olmaz arkadaşlar...Yorumlar bile bu kadar bakın...Zamana ihtiyacımız var sanırım!
Biz Dünden Hazırız Onay Verilisn Organizasyon İicn Beklioz Zaten
abi bence böle bir organizasyon daha cok erken devrimin dediği gibi yorum sayısından anlıyabiliriz.yapılması bence de cok iyi olur şimdilik kendi ortamımızı tanımıs olurus cogumuz birbirini hiç görmedi bile belkide böle bi organizasyonda hiç diilse herkes birbirini tanır görür daha farklı bi dostluk ortaya cıkar.party konusunda ise hepimizin illa ki bir yerlerle baglantıları vardır mekan sorun olmaz die düşünüyorum mekanı her türlü ayarlarız öncelikle gerekli cogunluga ulasmamız gerekir.burda bu konuyla ugrasan kac kisiyiz belkide 10 kisiyiz sitede bi dünya kullanıcın belkide bu konudan haberi bile yok.
yani dostlarım biraz daha beklemeli ve konuyu olabildigince duyurmalıyız.
Ankara da emrinizdeyim ..... :) Ankara da yaparsak çok hoş olur.... diye düşünüyorum :)
Gürhan Demirlerli
25.04.2008, 12:41
QUOTE(Ser-G @ 25.04.2008, 10:30)

abi bence böle bir organizasyon daha cok erken devrimin dediği gibi yorum sayısından anlıyabiliriz.yapılması bence de cok iyi olur şimdilik kendi ortamımızı tanımıs olurus cogumuz birbirini hiç görmedi bile belkide böle bi organizasyonda hiç diilse herkes birbirini tanır görür daha farklı bi dostluk ortaya cıkar.party konusunda ise hepimizin illa ki bir yerlerle baglantıları vardır mekan sorun olmaz die düşünüyorum mekanı her türlü ayarlarız öncelikle gerekli cogunluga ulasmamız gerekir.burda bu konuyla ugrasan kac kisiyiz belkide 10 kisiyiz sitede bi dünya kullanıcın belkide bu konudan haberi bile yok.
yani dostlarım biraz daha beklemeli ve konuyu olabildigince duyurmalıyız.
o halde parti hazır demektir :S parti yapacağımız günü belirleyelim mekanı seçelim flyer vs. duyuru yapacağımız iletişim yollarını hazırlayalım ve kitleye oranla kesin bir karar alalım ama o zaman mekan sorun olabilir
No Good
25.04.2008, 12:51
1-2 güzel organizasyon sonrasında istenilen çoğunluğa ulaşılabilinir diye düşünüyorum..
zaten ilk olarak önemli olan tanışıp iyi vakit gecirip eğlenebilmek..bunlar olduktan sonra coğunluk olur diye düşünüyorm ben.. : |
yapılacak gün flyer mekan bunlar kolay ayarlınabilecek şeyler.ben eminim ki şu anda bu konuya cevap yazan arkadaşlar canla başla ilgilenip hizmet edeceklerdir bende dahil.fakat birde bu konudan bihaber olan arkadaşlar var bence kitle hazırlansın en azından kesin gelecek olanların bir listesi hazırlansın.daha sonra çevermizdekilerle iletişime geçeriz.öncelikle kendi içimizde organize olmalıyız.
RicHRicH
25.04.2008, 13:45
dedigimiz gibi konu Burada Party için ERKEN dedik bizde ama herkz yazsın cizsin baqalım eger ole bısı olur sa ne oluo
justbee
25.04.2008, 13:48
richrich sana katılıorum bencede istanbulda yapılacaksa clinic olamalı. bence 1 anket daha yapalım en çok nerden katılan varsa siteye orda yapılsın parti.
RicHRicH
25.04.2008, 13:52
dostum clinc tanıdık :D o yuzden ole dedım orası ıdeal bence yani
_AyLiN_
25.04.2008, 17:44
Devrim'e katılıyorum.Sitenin 2000'i aşkın üyesi varken konuya ilgi duyanların sayısının bu kadar düşük olması çok üzücü... Sanırım biraz daha zamana ihtiyacımız var.
djsemerkhet
25.04.2008, 19:12
DESTEK VERIYORUM
AndRoiD
26.04.2008, 00:27
ben her türlü gelmek isterim.murat ve devrim abiyle olan muhabbetlerimizde de görüorum ki burdan müthiş dostluklar çıkabilir.bence küçük çapta bişeyle başlamak en mantıklısı eğer sponsor fln yoksa en azından bu konuya ilgi duyan arkadaşların buluşabilmesi açısından önemli.şu sitedeki arkadaşların çoğu ztn dj geçinenlerden süper çalıyor.müzik konusunda bi problem olabilceğini sanmıorum.böle organizasyonları hep tertipleyenlerin başında gelirim.ama maliyet konusu katılım konusu her zmn problem çıkarır.eğer azcık bişey biliosak ufak bişeyle başlayıp geleneksel hale getirip büyütmek en mantıklısı.çok da katılım olabilceğini sanmıorum.bana sorarsanız biri bana yol göstersin amerikada olsun gelirim.
masrafları heralde bi kaç arkadaş djlik yapcak olursa anlaşabilceğiniz yerlerden biri karşılayabilir gibi gelio bana.bence bi geçici liste çıkaralım.garanti işim olmazsa ve dünyanın öteki ucunda bile olsa gelirim dien kaç kişi var tespit edelim.
sora bi kaç gün belirleyip ankete sunalım.Ankete katılımdan herşey ortaya çıkar zaten.bişey kaybetmeyiz bunu denemekten.Konuya ilgisi olanların bu kdr az olması da şaşırtıcı deil çünkü ben bir çok sitede aradığım bilgiyi bulup okuduktan sora şifrelerini unuttuğumu bilirim.üye sayısı deil ilgi sayısı önemli
RicHRicH
26.04.2008, 10:04
Bu konu uzerinde birazdaha yogunlasalım arkadaslar HERKEZİN yazmasını İstiorum OLUMLU vea Olumsuz
digi güsel konussmussun kendı aramızdan dj olayıda olur tr djlerı de olur hemen hemen hepsı ıle anında ırtıbat a gecebılırız tabii herkez elını cebıne atması lazım dewrim abiye yüklenmeden !!!
AndRoiD
27.04.2008, 01:52
bence hiç gerek yok dj e fln.radyoya baksanıza kaç dj bu kadar iyi çalabilir ki ?boş ver onu bence richi =)
Gürhan Demirlerli
27.04.2008, 10:20
önemli olan aşkımız diosun =)
abi bak şimdi radyoda çalmak bence ayrı bir konu burda yapman gereken server a bağlanıp play deemen :) oradaki hava ayrı ama yapabilen arkadaşlar vardır o ayrı konu hee bide pc den çalınırsa oda başka :D demek istediğim buda düşünülmeli :)
RicHRicH
27.04.2008, 18:10
düşünme MOD u na girioruzz D:
mutasyonist
28.04.2008, 00:02
parti çok sağlam olur bence... bende gelirim şartlar elverdii sürece.yeni üyeyim ama böle bi site arıyodm sonunda buldm. :) bide herkes en azından bu tür müzikle ilgilene arkadaşlarıyla konuşup onlarında böle bi organizasyona katılmasını sağlarsa daha çok katılım olur.
Gürhan Demirlerli
28.04.2008, 03:28
öncelikle hoşgeldin .. aradığın yer böyle bi yerse tam yerine gelmişsin :) bende başlarda bişey farketmemiştim ama ilerleyen zamanda ( pek fazla olmasada :D ) dostluk olduğu bu kadar insanın yani admin fln deil tüm forum olarak herkes birşeyler için uğraşıyo forumda bu çok hoş ve ben burayı tek diye düşünüyorum ayrıca daha neler neler olucak "mutasyon" neler neler :)))
DANCE4TRANCE
..::Entering To Your Life::..
:banana: :banana: :banana:
trance2be
28.04.2008, 10:13
öncelikle şunu belirteyim herkes diğer trance sitesini daha cok biliyor ve onun party organizasyonlarını biliyor burası pek daha bilinmiyor problem buradan oluşuyor.. birde bu yönden bir bakalım arkadaşlar..
(bu arada setupım olsaydı ve çalma durumum olsaydı keşke diyorum off,uçuran yırttıran melodik tranceler dökülürdü.. ellerimden)
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.