Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: You Dance From İstanbul by Hüseyin Karadayı 2
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Müzik Haberleri
Loneliness
YENİ ALBÜM YOU DANCE VOLUME 2 BY HSYN KRDY NİSAN 25 DE GELİYOR.DMC ETİKETİ 25 NİSANDA TÜM MÜZİK MARKETLERDE..

Sevgili dostum Önerle görüştüm ve meraklı bir şekilde sorduğunuz tracklisti bizi kırmayıp verdi...

Track list :
1-YOU DANCE INTERLUDE

2-HSYN KRDY & FERHAT GÖÇER&EGE ÇUBUKÇU-INLEYEN NAMELER ;

3-HSYN KRDY & MELİS SÖKMEN - GEMİLER

4-HSYN KRDY & FERHAT GÖÇER feat IRMAK ÜNAL-MIHRIBAN

5-HSYN KRDY & FUNKY C - LET ME BE YOUR LOVER

6-HSYN KRDY & ASLI GÜNGÖR & FERHAT GÖÇER- KALP KALBE KARŞI

7- HSYN KRDY & SEDA YAVUZ - VAGON

8 - HSYN KRDY & EGE CUBUKCU- NEFES VER

9 -HSYN KRDY & ÖZCAN DENİZ-DÖN DESEM

10 -HSYN KRDY & FERHAT GÖÇER&EGE ÇUBUKÇU-INLEYEN NAMELER LOUNGE RMX

11-HSYN KRDY - SUNRISE

12-YOU DANCE FINAL
Insomnia
haber guzel.. biraz araştırdım, tracklist e dair hiçbir açıklama yok. resmi sitesinde sadece COK YAKINDA yazıyor intro da thumbsup.gif
Loneliness
Fatal Menajeri zaten arkadaşımız sır vermiyor bana bile :)) öyle diyim...
Swetans
Evet tracklist gerçekten merak konusu oldu bir kaç arkadaşımda bahsetmişti.. Hiç bir habere rastlayamadım bu konuda..
Loneliness
:) ekledim tracklisti arkadaşlar...
You-Dance
Yep yeni aranje ve sound çevir çevir dinle..
speedy
Süper ilk albümde çok iyiydi bence melis sökmen yine albümde yer almış oda ayrı bir güzellik
Skyhan
Güzel Bi Albüm olmusa benzio hüseyin karadayı farkı albümde belli zaten yakında yurt dısına cıkıp prodüksüon konusunda ıı bı eğitim alıcakmıs ondan sonra bu adamı durdurmass kımse :D
kaan demirel
istediği kadr durmasın yaaa....sonuçta piyasa adamı bu alemin içinde.......ktleside blli ztn.
You-Dance
Hsyn Krdy'den yeni dans albümü...

Yeni albümü 'YOU DANCE FROM İSTANBUL By HÜSEYİN KARADAYI 2' ile Hüseyin Karadayı Nisan sonunda müzik marketlerde...

'Miracles' 'Rasputin' 'Funky Clarinet' ve 'Ciao Bella', parçalarıyla ismini Avrupa müzik listelerine taşıyan DJ Hüseyin Karadayı(Hsyn Krdy), 4. albümü "You Dance From İstanbul by Hüseyin Karadayı 2" ile 2008 yılı yazında da dansseverleri çoşturacak.

Türk dans müziği piyasasına yeni bir soluk getiren Hüseyin Karadayı’nın 4. albümün Nisan ayı sonunda çıkması bekleniyor.
Loneliness

_AyLiN_
Değişik parçalar kullanmış...Ferhat göçer ile aslı güngör'ün kalp kalbe karşı parçasını nasıl mixlediğini merak etmedim değil... dinlemek lazım.
Gürhan Demirlerli
öner bize nisan başında 15 inde çıkacak demişti ve ayın 15 inden sonra bizim müzik marketteki çalışanları deli ettim "abi geldi mi , abi geldi mi" diye :D parçaların çok güzel olacağı belli zaten bir kaç albüm tanıtımı var henüz çıkmadığına göre dinlemenizi tavsiye ederim ;) hüseyin karadayı nın en iyi performansı bence 2. albüm yani miracles daydı :)
goodtrip
Melis Sökmen - Gemiler süper...zaten teomanıın şarkıları mixlenince güzel oluo rüzgar gülü bumerang remixte çok güzeldi bence..
prometeus
rüzgar gülü bumerang remix konusunda sana katılıyorum goodtrip muhtesem yapmıs kım yapmıssa. Yanlız Özcan Deniz'în Dön Desem atlı parçasını remıks yapıp albuma koyması acıkcası cok garıbıme gıttı.

Ben Huseyın Karadayı yerınde olsam kesınlıkle 70-80-90'lı yılların en populer pop parçalarına remiks yapardım. Çünkü her yaştan kitleye hitap edebiliyorsun.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.