Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Ricardo Villalobos Irak'ta ?
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Müzik Haberleri
Faruk Sabanci
Minimal'in yıldızı Ricardo Villalobos, Irak'taki Amerikan ordularına bu ay çalıcak.

Bu iş, Villalobos ve tanıdıkları için bir şok oldu,çünkü Ricardo, çevresinde anti-amerikalı birisi olarak tanınır.

''Düşüncelerimi Değiştirmedim'' diyor Villalobos'' Hala Bush ve Cheney'den kişisel olarak nefret ediyorum. Fakat şimdi anlıyorumki sıradan insanların devletleri yönetmesinin ne kadar kötü oldugunu. Ordaki askerler sadece işlerini yapıyorlar. Sonuçta, bitiminde hepimiz aynı tarafta olacagız'''

Parti, eski bir techo organizatörü, New York'lu , ''First Lieutenant April Cohn'' tarafından organize edilmiştir ve kendisi derki '' Ricardo'yu Amerikada çalmaya uzun yıllardır ikna etmeye çalışıyorum''. ''Bazı hip-hop'çu lara bile Ricardonun soundunu sevdirdim''.

Organizasyon, Saddam'ın kullanılmayon balo solanlarında yapılacaktır, 31 Nisan tarihinde.Askerler ve görivlilerin dışında Detroit'tende 2 Dj organizasyona katılacaktır.

Villalobos, daha önce Irak'taki Amerikan ordularını eğlendiren Toby Keith ve Papa Rouch'un izinden gidiyor.

Çeviri: Faruk Sabanci
Kaynak: Resident Advisor
prometeus
Detroit'ten gelen iki dj ise garanti RnB dj'dir. Malum adamların en fazla dinlediği müzik türlerinden biri ise RnB. Ama bu adamların Mınımal dinlemesi açıkcası tuhafıma gitti. Çünkü Minimal house'un çıkış noktası Almanya ve dünyadaki en iyi Minimal House plak şirketleride gene Almanya'da.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.