Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Edep kuralları ve saygı
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Forum > Site ve Forum Hakkında
Loneliness
Merhaba arkadaşlar...

Böyle bir konu açmak istemesemde açmak zorunda kaldım...Sitemizde bulunan bayan arkadaşlarla önce uslup, sonrada nasıl konuşulmasını gerektiğini öğreticek değilim. Eğer bir kişiden daha mesaj gelirde rahatsızlığını dile getirirse banlarım kim olursa olsun bilginiz olsun...Burası arkadaşlık sitesi değil...Müzik sitesi saygı çercevesinde hareket edelim. Belli başlı kişileri uyardım. Eğer aynen devam edecekse cidden gerekli insanları atıcam siteden. Bir daha böyle birşey duymak istemiyorum. Burası müzik sitesi! Lütfen... Bir dahakine bu kadar yapıcı konuşmam kim olursa olsun efendi, düzgün ve yakışan bir şekilde davranın...
RicHRicH
Gereken bişie zaten eline saglık abi
Skyhan
QUOTE(Loneliness @ 07.04.2008, 15:30) *
Merhaba arkadaşlar...

Böyle bir konu açmak istemesemde açmak zorunda kaldım...Sitemizde bulunan bayan arkadaşlarla önce uslup, sonrada nasıl konuşulmasını gerektiğini öğreticek değilim. Eğer bir kişiden daha mesaj gelirde rahatsızlığını dile getirirse banlarım kim olursa olsun bilginiz olsun...Burası arkadaşlık sitesi değil...Müzik sitesi saygı çercevesinde hareket edelim. Belli başlı kişileri uyardım. Eğer aynen devam edecekse cidden gerekli insanları atıcam siteden. Bir daha böyle birşey duymak istemiyorum. Burası müzik sitesi! Lütfen... Bir dahakine bu kadar yapıcı konuşmam kim olursa olsun efendi, düzgün ve yakışan bir şekilde davranın...

Bence cok ii bi konu olmus katılıyorum lone cok güzel bi sekilde yazmısın burda müzik dışında farklı konularla ilgilenen arkadaşların yerinin olmaması lazım zaten hem bayan arkadaslarımız icin zor bi durum olmakta hemde sitenin adına zarar vermektedirler umarızki böle sorunlar bidaha olmaz
Insomnia
ben nasıl mesajlar oldugunu anlayamamakla beraber, devrim bence bu konuda yapıcılık bırakılmalı ve direk banlanmalı diye dusunuyorum. burası MUZIK SITESI, sevgili bulma sitesi değil arkadaslar.

Devrim yine uyarmış ben olsam direk atardım..
sweet sorrow
Kesinlikle böle bi konu acıldıgı iyi olmmus en azından anlamayanlarda anlamıs olur . saol Lone
Julio
Ayıp ya valla ayıp. işte bu yüzden bayan arkadaşlarımız böle ortamlar da rahat edemeyip kaçıyorlar. daha bu edep hayayı site de gösteremeyen adamlardan clublarda efendilik bekliyoruz. apaçilik kanına işlemiş o edepsizliği yapanların. valla pes ya. lone, hakkaten yapıcı konuşmuş, bu direk bana gelseydi kim olursa olsun siteden atardım. beyler kendinize gelin. burası yonja monja değil. ayrıca özel mesajların filtrelerden geçmediğini kimsenin görmediğini sanan sivri zekaları da uyarayım burdan. adam olun delikanlı olun.
sahinsel
diyecek söz bulamadım harbiden ayıp...herkesin dediğini bende söylüyorum devrim yapıcı olmuş ve uyarmış ben olsam direk çakardım banı hiç acımam....kendinize gelin beyler burası müzik sitesi
Loneliness
şimdi sorun siteden atmak değil arkadaşlar, yada uzaklaştırmak... Bir insan hata yapar ve hatasını anlar...Ben isim vermiyorum afişe de ederim rezil ederim gerek yok... Herkes düzelmek için ikinci bir şansı hakeder benim gözümde... Bunların hepsi eğitimsizlikten, görmemişlikten kaynaklanıyor. O yüzden dance4trance.com'un en birinci kuralı öğrenmek ve öğretmektir. Zamanla insanlar öğrenicektir.

Ben İstanbulluyum doğma büyüme.Elimden geldiğincede partilere katılıyorum. En rahatsız olduğum konuda cluplerdeki rahatsız tipler. Ama bişey sölim atsanda satsanda bizim insanımız. Oyüzden bu düşüncelerdeyim. Bir şans daha vermek gerek...
trance2be
saygısız apaçileri siteden banlamak onlara verilecek en güzel hediyedir..
Tifa
böyle olayLarın tekrarı yaşanmaz umarım ..
overkill
QUOTE(Julio @ 07.04.2008, 15:41) *
beyler kendinize gelin. burası yonja monja değil.

haha.gif kanki iş çıkarmı ordan tavsiye ediyomusun takılalalımmı?? biggrin.gif Beyler şaka bir yana kudurmayın olum. Karşınızdayken canlı canlı görüp bu işi başaramadıktan sonra birde göremediklerinizdemi şansınızı deniyorsunuz. Ayıp valaa hemde bu ortamda sizi gidi arkadaş com'cular sizii...
prometeus
Ben bu konuda çok katıyım, hiç bir bayana hak etsede etmese de sitede hiçbir şekilde küfür edilemez!!! Bırakın bayanları kendi aramızda bile kufure karışıyım, herkez birbirine saygılı olsun. Bayana küfür eden kim olursa olsun, admınler tarafından BANLANACAKTIR!!
Faruk Sabanci
Bu siteye yakışmayan her üye seve seve atılacaktır, terbiyesizliğin affı olmaz bizler burda kaliteli bir grup oluşturmaya çalışıyoruz, kendini bilmezleri banlamaktan hiç çekinmeyiz burdanda pislik peşinde olanlara göndermede bulunalım. Bu konuda bende çok katıyım, saygısız sadece küfür baglamında degil her çeşit saygısızlıgın sonu ban olucaktır. Kalitemizi bozanı atarız, çok basit :)
ozzyxpm
hepinize yürekten katılıyorum.............bende bayan arkadaşlarııma bu siteyi öneriyorum en son moon nickli aylin arkadaşım bulgaristandan katıldı kendisi tam bir trancerdır....umarım onada boyle saçma sapan apaçilik yapan olmaz siteden ulusca rezil oluruz valla )))))
trance2be
QUOTE(ozzyxpm @ 08.04.2008, 19:44) *
hepinize yürekten katılıyorum.............bende bayan arkadaşlarııma bu siteyi öneriyorum en son moon nickli aylin arkadaşım bulgaristandan katıldı kendisi tam bir trancerdır....umarım onada boyle saçma sapan apaçilik yapan olmaz siteden ulusca rezil oluruz valla )))))

bende katılıyorum şu ülkede harbi trancer bayan görmek çok zordur.. o yüzden kimse apacilik yapmasın.. bu arada hemşerimize hoş geldin diyorum.... benim çalıştığım işyerinde de bir sürü bulgaristan göçmeni bayanlar var (batı-pop-dance-folk) dinliyorlar ama bir türlü trance dinletemedim alışmadılar.... valla üye moon arkadaşa bravooo diyorum
ozzyxpm
abi bana katıldığın için tşk ederim seni trance.com dan iii tanıyorum ve trance adına en ufak bir şüphem yok senin için )))) berkinde yanaklarından öpüyorum saygılar...............
moon
QUOTE(trance2be @ 09.04.2008, 06:22) *
bende katılıyorum şu ülkede harbi trancer bayan görmek çok zordur.. o yüzden kimse apacilik yapmasın.. bu arada hemşerimize hoş geldin diyorum.... benim çalıştığım işyerinde de bir sürü bulgaristan göçmeni bayanlar var (batı-pop-dance-folk) dinliyorlar ama bir türlü trance dinletemedim alışmadılar.... valla üye moon arkadaşa bravooo diyorum

meraba herkese. ben moon yani aylin :). hosbulduk dostum. evet burda bulgaristanda trance nerdeyse yok diebilirim. ama herseyi cok sevdigim ozzyxpm' e borcluyum o beni trance hastasi etti. ozicim yukarda benim icin bisiler yazmissin cok tesekkur ederim canim:) ve sitedeki herkese selamlar :)
Julio
QUOTE(moon @ 09.04.2008, 13:35) *
meraba herkese. ben moon yani aylin :). hosbulduk dostum. evet burda bulgaristanda trance nerdeyse yok diebilirim. ama herseyi cok sevdigim ozzyxpm' e borcluyum o beni trance hastasi etti. ozicim yukarda benim icin bisiler yazmissin cok tesekkur ederim canim:) ve sitedeki herkese selamlar :)

benim bildiğim bulgar 2 dj var ve sağlam trancerlar. katsarov ve veselin tasev ;)
moon
QUOTE(Julio @ 09.04.2008, 10:47) *
benim bildiğim bulgar 2 dj var ve sağlam trancerlar. katsarov ve veselin tasev ;)

evet oyle tek sanirim zaten 2si biride artik aramizda :)
justbee
evet gerçekten saygılı olalım arkadaşlar ve teşekkür ederim bayanları bukadar savunduğunuz için böle yapmasanız eminim cılkı çıkardı buranında. bencede 2. şanstan sonra banlansınlar en azından insan gibi muamele görürler hayatlarında olması gerekende bu saten. tekrar saol lone.
justbee
evet gerçekten saygılı olalım arkadaşlar ve teşekkür ederim bayanları bukadar savunduğunuz için böle yapmasanız eminim cılkı çıkardı buranında. bencede 2. şanstan sonra banlansınlar en azından insan gibi muamele görürler hayatlarında olması gerekende bu saten. tekrar saol lone.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.