Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: DJ Tiesto - In Search Of Sunrise 6 Ibiza 2CD (2007)
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Tracklist & Lirik > Tracklist
Loneliness

:: TRACKLIST ::

CD 1:
1. Es Vedrб - Hacienda
2. Glenn Morrison – Contact
3. Andy Duguid featuring Leah - Don't Belong
4. Solaris Heights – Vice (Sydenham Dub)
5. Global Experience – Madras
6. Leonid Rudenko - Summerfish (Scandall Sunset On Ibiza Mix)
7. Clear View featuring Jessica - Tell Me
8. The Veil Kings - Searching For Truth
9. Ohmna - The Sun'll Shine (Sunrise Mix)
10. Moonbeam - See The Difference Inside (Inside Mix)
11. Allure featuring Julie Thompson - Somewhere Inside Of Me
12. Taxigirl - High Glow
13. Reeves featuring Alanah - Lonely
14. Imogen Heap - Hide & Seek (Tiлsto's In Search Of Sunrise Remix)

CD 2:
1. Steve Forte Rio - A New Dawn
2. Nic Chagall - What You Need (NC's In Love With Prog Mix)
3. Marc Marzenit - Trozitos De Navidad (Primavera Remix)
4. John Dahlbдck - Don't Speak
5. Deadmau5 - Arguru
6. First State featuring Anita Kelsey - Falling
7. Jonas Steur featuring Jennifer Rene - Fall To Pieces
8. JES - Imagination (Tiлsto Remix)
9. Tom Cloud - Mercury Room
10. Marcus Schцssow - Chase My Rabbit
11. Maor Levi - Reflect
12. Progression - Different Day, Different Light
13. Jedidja - Dancing Water
14. D'Alt Vila - Breathing
Loneliness
3. Andy Duguid featuring Leah - Don't Belong ( benim herzaman favorim olmaya adam bir parça eskimiyecektir benim için)

7. Clear View featuring Jessica - Tell Me ( mükemmel bir vokal...)
8. The Veil Kings - Searching For Truth (bu şarkıdaki yükseliş beni heyecanlandırıyor)

Ayrıca intro muhteşem...Bu sette okadar güzel şarkılar varki aslında bence anlatmakla bitmez. Dinledikçe daha çok seviyorum ne yalan sölim...

11. Allure featuring Julie Thompson - Somewhere Inside Of Me (Julienin ses mükemmel canlı performansınıda izlemeniz gerek bence...)

2. Nic Chagall - What You Need (NC's In Love With Prog Mix) ( bana kalırsa tiesto en iyi mixini seçmiş:) )

9. Tom Cloud - Mercury Room (yıkılan bir parça istanbulda olanlar bilir türkiyede de çalmıştı)

6. First State featuring Anita Kelsey - Falling (süper süper süper...Bir ara dance4trance chart listemizde bulunan bir şarkıydı)

Ya ne diyimki açık konuşmak gerekirse isos serileri bence birbirinden güzel. İlk dinlediğimde bu kadar heyecan almamıştım. Şu anda yine kulağımda...

Tiesto olmazsa bu müzikte bişeyler eksik kalır unutmayın! Belki iyi belki kötü...Ama olması gereken isim... wink.gif
Skyhan
İsos Serileri Enfes Bence Hepsi Birer Başyapıt Moonbeam - See The Difference Inside (Inside Mix),Deadmau5 - Arguru,The Veil Kings - Searching For Truth,Leonid Rudenko - Summerfish (Scandall Sunset On Ibiza Mix) sayamadığım daha bi sürü parça hepsi muhtesşem Tiesto zaten Muhteşem yorumsuzzzzz :D
trancelove
her albümü güzel bu adamın yalan yok isos a da hastayım magike de hepsine hastayım helal tjs e biggrin.gif thumbsup.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.