Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Global Gathering Türkiye 2008
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Etkinlikler > Ülkemizdeki Etkinlikler
Sayfalar: 1, 2
Sunshine

bilet fiyatları

1. Kategori: 112,00 YTL

- Kombine biletler 2 günlüktür.
- Organizasyonun programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Festival her türlü hava koşullarında gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşullarına hazırlıklı olunuz. Bilet iadesi yapılmayacaktır.
- Festival alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.
- Konserleri izlemek için oturma düzeni yoktur.
- Saat 19:00'dan sonra festival alanında denize girmek yasaktır.
- Festival alanında, sadece kamp alanı bileti ile ve sadece belirlenmiş alanlarda kamp yapma izni vardır. Otopark alanında ve/veya araçlarda konaklamak yasaktır.
- Festival alanına yiyecek ve içecek maddeleri sokmak yasaktır.
- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, fotoğraf makinası sokmak yasaktır.
- Festival alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ve ruhsatlı/ruhsatsız silah ile lazer ekipmanları sokmak yasaktır.

GLOBAL GATHERING

08-09 Ağustos 2008
Seanergy Beach / Kilyos

Calvin Harris - live
Sasha
Dubfire (DeepDish)
Eric Prydz
Above & Beyond
Axwell
Samim - live
Umek
Sander Van Doorn
Markus Schulz
Nic Fanciuli
Christian Valera
BeeGee, Murat Uncuoğlu, Uhr, Ferhat Albayrak, James Algate, Eston, FG DJs

Dünyanın En Büyük Dans Müziği Festivali Türkiye’de!
Geçtiğimiz sene sadece İngiltere'de 55.000 kapasitesinin tamamını doldurararak, her sene olduğu gibi, tüm biletleri tükenen; dünya üzerindeki diğer ayaklarının toplamında da 250.000 katılımcıyı ağırlayan dans müzik festivallerinin en büyüğü 'Global Gathering' FG 93.7 farkıyla Türkiye'de!

Global Gathering festivalleri 2008 senesinde başta İngiltere olmak üzere Ukrayna, Romanya, Güney Kore, Malezya, Tayvan, Güney Afrika ve Türkiye'de düzenlenerek tam anlamyla 'global' bir boyut kazanıyor.
En büyük DJ’ler, en iyi gruplar, deniz, plaj, kamp... hepsi bir arada!

25.000 katılımcı hedefiyle yola çıkan Global Gathering İstanbul, 40'tan fazla sanatçı performansına ev sahipliği yapıyor. Kamp alanı, deniz, plaj imkanı ve başka pek çok aktivite de Global Gathering İstanbul'a renk katıyor. House, techno, trance gibi tarzların en önemli temsilcileri unutulmaz bir haftasonu için İstanbul’da buluşuyor!
Global Gathering’de tüm katılımcılar plaj kıyafetlerini yanında getirip gündüz kapı açılış saatinden akşama kadar en iyi DJ’ler eşliğinde denizden ve plajdan yararlanabilecekler.

‘Kombine + kamp bileti’yle mükemmel haftasonu!

Sadece 1000 adet satılacak olan 'Kombine + kamp bileti’ sahibi katılımcılar 8 Ağustos Cuma kapı açılış saatinden Pazar günü plaj kapanış saatine kadar olan süre boyunca festivalin, kamp alanının ve plajın tüm imkanlarından faydalanma hakkına sahip olacaklar. İstanbul'un en güzel plajı, dünyanın en iyi DJ'leri, deniz, güneş, kamp ve gerçek festival deneyimi ile mükemmel haftasonu yaşama imkanı bu sene Global Gathering'de!
Sunshine
hadi hayırlısı biggrin.gif biggrin.gif
The_Life
Geçtiğimiz yıl organizasyon sıfırdı,umarım bu sene daha güzel geçer.Şimdiden herkese iyi eğlenceler :)
Loneliness
QUOTE(The_Life @ 02.04.2008, 20:22) *
Geçensene organizasyon sıfırdı umarım bu sene daha güzel geçer şimdiden herkeze bol eylenceler :)

Nasıl sıfırdı pardon? rolleyes.gif Bence Türkiye'deki en iyi organizasyon... Fg'yi tebrik ediyorum ve kesin gidiyorum...
Sunshine
Sen oradaysan ben de her türlü oradayım lone dayı. :D
trance2be
Dinleyeceğimiz isimleri bir öğrenseydik ya! Yıllık iznime denk geliyor o gün. 2 gün öncesi iş yerinden izin almam gerekir mi gerekmez mi bilmek lazım...
Sunshine
Belli olur olmaz ileteceğim size :)
PlasticWoMaN
QUOTE(Loneliness @ 02.04.2008, 21:28) *
nasıl sıfırdı pardon rolleyes.gif bence Türkiyedeki en iyi organizasyon...Fgyi tebrik ediyorum ve kesin gidiyorum...

+1
djsertac
Park ormandakine gittim sadece, guzeldi. Bu tur venuleler de guzel ama londradaki Fabric, The End ya da Ministry of sound gibi bir mekanimiz olsaydi cok daha iyi olurdu devamli gidebilecek. Bu tur venueler senede bir oluyor, yetmiyor bence. Bir de ortamlarimiz elektronik muzikle alakasi olmayan kalabalikla dolu, erkek sayisi cok fazla. Londra`da tam tersiydi laugh.gif
_AyLiN_
Nerede Deep Dish orada ben :) katılmak lazım muhakkak.
White_Pearl
BENCE TÜRKİYE GENELİNDE KAÇIRILMAMASI GEREKEN BÜYÜK PARTİLERDEN BİRİ
:pepper: yeaahhh up down up down.... thumbsup.gif
MaRCo
Ya ben ne şansız adamım, bu sene fena eventler var ve ben yokum:(... Ama gidecek arkadaşlar birkaç güzel fotoğraf ve video çekip siteye atarlarsa ben de bakarak avunurum artık:))) Bunların yanına Sean Tyas çok güzel giderdi aslında: up trance, denize sıfır ve kesinlikle müziğe doyma garantisi diyorum şimdiden. Gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler thumbsup.gif thumbsup.gif tongue.gif
Ser-G
Above & Beyond var abi kacar mı yaa .. Aslında organize olup grup şeklinde gitsek nasıl olur? Tabii bir aksilik çıkmazsa...
justbee
Valla benim de arkadaşım gitmişti ve çok güzel bir organizasyon olduğunu söylemişti.Ama en güzel partiler Amsterdam'da yapılyor genelde. Oraya mı kaçsak n'apsak bilmiyorum ki...
ganJa
Vay vay kaçırılacak gibi değil, oradayımm .)
Sunshine
cok yüksek fiyat sanki :)
CeiLaCe
Efi'ye nazaran bin kat güzel bi line up açıklananlardan çıkarsak yola ... Süper kombine olayı var(mış) her iki festival için 165 ytl .. Efi line up ilgimi çekmese de farklı tatlara bakalım güzel ve değişik bi deneyim olur diyipp her 2sine de katılıcam..

Bu aradaa
Markus Schulz wub.gif bütün sene gelsinn gelsinn dedimm ve sonunda GG de dinliceemm..
Above&Beyond
Sasha
Samim
Sander

Ah ahh süper olucakk
Loneliness
markus,sander,Above...
RicHRicH
evet harika bir organizasyonn...!
sahinsel
hayatmda ilk 5 e koyduğum prodüktörlerin üçü geliyor zaten: above & beyond ,sander van doorn, markus schulz....
müthiş 2 gün bizleri bekliyor olacak.bir aksilik çıkmazsa ben de gelmeyi düşünüyorum....
Julio
Millet bu Electronica değil karıştırılmasın Global Gathering'in Türkiye ayağıdır. Electronica 11-12 Temmuz arasında Parkormanda'dır...
PlasticWoMaN
FG'den daha iyisini beklerdim acıkçası çünkü geçtiğimiz yıl daha iyi DJ'leri getirmişlerdi Türkiye'ye. Ama sırf o atmosferi yaşamak için bile gidilir diyorum ve biletim hazır, festival zamanını beklemek üzere panomda asılı duruyor :D
Snup
25 bin kişi bekliyorlar... 1000 kombine bilet satılıyor... Geri kalan biletleri satmıyorlar mı? :S Onun fiyatlarına nereden bakacağız? Biletix'in sitesinde sadece kombineler vardı galiba, bir yardımcı olursanız ???
CeiLaCe
QUOTE(Snup @ 07.05.2008, 18:24) *
25 bin kişi bekliyorlar ? 1000 kombine bilet satılıyor ? Geri kalan biletleri satmıyorlarmı :S Onun fiyatlarına nerden bakıcaz biletixin sitesinde sadece kombineler vardı galiba bir yardımcı olursanız ???

1000 bilet kamp yapmak isteyenler için ayrılmış..1000 sadece kombine kamp için yani
Global Gathering..Kombine+Kamp 112 ytl

Şimdilik kamp yapmayacaklar için fiyat bilgisi verilmemiş..KAmpcıları aRadan çıkarmak istiyolar anlaşılan biggrin.gif ..Festival yaklaştıkça tek günlük,ya da yine 2 günlük ama kamp yapmicaklar için ne kdr olucak fiyatlar açıklanıR.

Geçen sene de ilk böyle kombine kamp biletleri çıktı diye hatırlıyorum..O EFİ'ydi gerçi ama olsun.Örnek teşkil edio sonuçta biggrin.gif Tarih yaklaştıkça günlük biletlerin fiyatları falan da açıklanmıştı
Snup
Valla kilyos sahillerinde uyuklarım ama böyle cimrice bir kamp bileti satma taktiğine para yatırmam verymad.gif
Tahminimce 60-100 kağıt civarı olur tek günlükler.Ayvayı yedik...
ganJa
markus, above, sander kaçırılacak gibi değiller hani...
CeiLaCe

Gayet güzel bir poster thumbsup.gif
White_Pearl

Evet bence de gayet hoş ve havalı bir poster olmuş,
gelecek olan DJ'lere bakarsak müthiş geçeceğinden emin olabiliriz bence, ben kaçırmamaya özen göstereceğim valla, eğlence dorukta olacak bence :pepper: biggrin.gif
Dj_Ahmet Dumrul
oooooo.....

güzel organizasyon olacağa benziyor...

malum o zaman sezon tamamen açılmış ve biz son hız çalışıyor olacağız... Şahsen gelebileceğimi zannetmiyorum... Üzüldüm gerçekten...

gidecek arkadaşlara şimdiden iyi kopmalar...
ozzyxpm
çok sağlam isimler var gerçekten above beyond sander van doorn markus shulz beegee ve murat uncuoğlu thumbsup.gif gideceklere şimdiden iyi eğlenceler.......
Loneliness
markussssssssssssssssssss
Josh Tyerr
Above & Beyond t-shirt ü bastırıp,kombine bilet alacağım ( Tabi bitmezse) biggrin.gif Kaçırılmaması gereken bir organizasyon.
dj cell-o
Global Gathering 4 ayaklı bır parti, bu şirketin ılk partisi temmuzun ikinci günü Londra' da olacak. Üçüncü ayağı Türkiye'de olacak. Gercekten büyük bir organizasyon.
Global Gathering'in Türkiye ayağı olan 8-9 Agustosta benim de canlı performansım olacak.
Trance ve Electro tutkunlarının kaçırmaması gereken bır festival.

DJ CELL-O @ England
Oky
Muhteşem bir organizasyon olacağı kesin biggrin.gif Kaçırmamak lazım thumbsup.gif
White_Pearl
[quote name='oky' date='03.07.2008, 20:36' post='50286']
muhtesem bir organizasyon olacagı kesin biggrin.gif kacırmamak lazım thumbsup.gif

bence Globaldeki isimleri Electronicadakilerden daha cazip geldi bana,
o yüzden bende Globale katılmayı düşünüyorum kısmetse biggrin.gif
ayrıca gelecek olan Djlerinde canlı performanslarınıda yaşamış olcam :pepper: thumbsup.gif

RicHRicH
büyük bir ihtimalle orda olucam bende
White_Pearl
hadi bakalım bu Etkinliğe kimler gelicek burdan duyuralım burdan da !!
merak edicem bende valla biggrin.gif
gideceklere şimdiden iii eğlenceler dilerim thumbsup.gif :pepper: görüşmek üzere belki !!!
KooZ41
Ben gidemicem galiba bu etkinliğe ama daha önümüzde zaman var belli olmaz gidicek arkdaşlara iyi eğlenceler ...Rich sende her organizasyona gelicem diosun ama nedense hiç birisinde görmiyoruz seni :D
chicane83
valla sadece sasha için bile kilyos'a denizden çıkarma yaparım.biraz önce white pearl'le konuştuk.istanbulda yakın zamanda gidilecek en kral organizasyon bu.8-9 ağustos cuma-cumartesiye denk geliyor.bu arada listede skyhan'ın dediğine göre ferry corsten'da olacak.daha ne istiyosunuz ey site halkı :)
Josh Tyerr
8 Agustos Cuma

Sasha
Eric Prydz
Samim - live
Sander Van Doorn
Markus Schulz
Christian Valera
Eston
Murat Uncuoğlu
Mert Yücel
Procombo
Dj Hassan
Tan
Erdinç Akbulut

9 Agustos Cumartesi

Calvin Harris - live
Dubfire (DeepDish)
Above & Beyond
Axwell
Umek
Nic Fanciuli
James Algate
Bee Gee
Ferhat Albayrak
Alican-Soner
Garen
Batur
Barış
E-joop

Bilet Fiyatları

Günlük: Tam 67 YTL - Öğrenci 52 YTL
Kombine+Kamp: 112 YTL
VIP: 134 YTL
prometeus
8 Ağustos'da bir aksilik olmazsa ordayım özellikle iki isim için gidiyorum: Eric ve Markus
White_Pearl
katılması beklenen Djler bence müthiş thumbsup.gif
+ burda da eğlenmek ayrıcalık olucaktır, düşünsenize arka fonda dımtız dımtız :bunny: Bassların yükseldiğindeki müziğin doruğuna geldiğimizdeki, suya atlayış sefamız woowww biggrin.gif hayal etmeye başladım bile .....
_AyLiN_
Arkadaşlar hazır konu açılmışken bu organizasyona katılmayı düşünen arkadaşları da öğrenmek isteriz...
Josh Tyerr
QUOTE(tatw @ 21.07.2008, 16:23) *
8 Agustos Cuma

Sasha
Eric Prydz
Samim - live
Sander Van Doorn
Markus Schulz
Christian Valera
Eston
Murat Uncuoğlu
Mert Yücel
Procombo
Dj Hassan
Tan
Erdinç Akbulut

9 Agustos Cumartesi

Calvin Harris - live
Dubfire (DeepDish)
Above & Beyond
Axwell
Umek
Nic Fanciuli
James Algate
Bee Gee
Ferhat Albayrak
Alican-Soner
Garen
Batur
Barış
E-joop

Bilet Fiyatları

Günlük: Tam 67 YTL - Öğrenci 52 YTL
Kombine+Kamp: 112 YTL
VIP: 134 YTL

Listeye bakılırsa hangi güne katılsam karar vermek zor. Bir yanda house müziğin en başarılı prodüktörlerinden Sasha ve Deep Dish, diğer yanda trance müziğin en iyi prodüktörlerinden Above & Beyond, Markus Schulz, Sander van Doorn. Kararım daha kesin değilde bi güne kesin katılmayı düşünüyom.
Loneliness
QUOTE(_AyLiN_ @ 21.07.2008, 17:04) *
Arkadaşlar hazır konu açılmışken bu organizasyona katılmayı düşünen arkadaşları da öğrenmek isteriz...

ben orda olcam...
ozzyxpm
QUOTE(prometeus @ 21.07.2008, 16:47) *
8 Ağustos'da bir aksilik olmazsa ordayım özellikle iki isim için gidiyorum: Eric ve Markus

umarım bende orda olabilirim o tarihte eric i seninle tanıdım dostum ve beyenerek takip ediyorum thumbsup.gif

ama ben ozellikle sander ve marcuzu kaçırmak istemiyorum thumbsup.gif umarım hep beraber orda oluruz ve eyleniriz thumbsup.gif
RicHRicH
8-9 agustosda bende orda olucam..
justbee
BENDE GG' DEYIM ARKADASLAR
Loneliness
herkes ordaysa ben gelmiyorum ozaman haha.gif
chabalco
08.08.08 tarihin güzeliğine bak ... bensiz olmaz bu iş ...oradayım adkadaşlar ..
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.