Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Dj Tarkan ile ilgili Herşey
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Müzik Haberleri
prometeus
Dj Tarkan'la ilgili açılan ve açılacak olan başlıkların linklerini, daha hızlı ulaşabılemınız ıcın bu başlık altında toplanacaktır.. .

Dj Tarkan Official Web Site: Tıkla

Dj Tarkan MySpace: Tıkla

Dj Tarkan'nın Türkçe Biyografisi: Görmek İçin Tıkla

SETLERİ:

DJ Tarkan @ FriskyRadio No Smoking (06.04.2007): Seti İndirmek İçin Tıkla

DJ Tarkan - No Talking live mix @ JustMusic.FM (16.05.2007): Seti İndirmek İçin Tıkla

DJ Tarkan @ Mindscapes 017 Guest Mix Pure.FM (23.05.2007): Seti İndirmek İçin Tıkla

DJ Tarkan & Kuhl - No smoking (04.07.2007): Seti İndirmek İçin Tıkla

DJ Tarkan @ No Smoking On Frisky Radio (03.10.2007): Seti İndirmek İçin Tıkla

DJ Tarkan with Nanook @ No Smoking (05.10.2007): Seti İndirmek İçin Tıkla

DJ Tarkan @ No Smoking On Frisky Radio (07.11.2007): Seti İndirmek İçin Tıkla

DJ Tarkan & Nicolas Coronel @ No Smoking On Proton Radio (05.12.2007) : Seti İndirmek İçin Tıkla

DJ Tarkan & Nicolas Coronel @ No Smoking On Proton Radio (05.12.2007) : Seti İndirmek İçin Tıkla

Dj Tarkan @ Just Music Fm (05.01.2008):Seti İndirmek İçin Tıkla

Dj Tarkan @ Frisky Radio (Şubat/mart 2008) (05.01.2008):Seti İndirmek İçin Tıkla

FOTOĞRAFLARI:

Dj Tarkan @ Velvet (18.01.2008): Fotoğrafları Görmek İçin Tıkla

Dj Tarkan @ Studio Live (08.03.2008):Fotoğrafları Görmek İçin Tıkla

VİDEOLARI:

Dj Tarkan & V-Sag@ Cacao Beach 2007: İzlemek İçin Tıkla

Dj Tarkan & Dammex - In A Dream (Original Mix): İzlemek İçin Tıkla

Dj Tarkan Roportaj @ FG (Paris/France) (Röportaj): İzlemek İçin Tıkla

Dj Tarkan Roportaj @ Calypso (Hammamet/Tunus) (Röportaj): İzlemek İçin Tıkla

Josel - Digiboy (Dj Tarkan & V-Sag Remix): İzlemek İçin Tıkla

DJ Tarkan Is Opening His Set @ Balans (29.12.2007): İzlemek İçin Tıkla
ganJa
güzel döküman olmuş eline sağlık pro
jordan23
Dj Tarkan'ın elinde bile kendisi hakkında bu kadar bilgi yoktur beee haha.gif haha.gif Sağol pro emeğine sağlık
TrAnCe_GiRL
harikasın prometeus thanks.gif

türkiyenin en önemli ismi (electronic) dj tarkan için böle bi topic yerinde olmuş emeğine sağlık
Swetans
Gerçekten akşamları dinlemek keyif aldığım bir isim progressive ve deep house üzerine türkiyede tanımıyorum.. Canlı dinlemeyenler varsa mutlaka gidip dinlemeli..
soloyin
Dj tarkan bence türkiyenin en iyi dj lerinden biri belkide birincisi.Emek gerektiren bir çalışma olmuş..teşekkürler...
prometeus
QUOTE(soloyin @ 10.05.2008, 14:32) *
Dj tarkan bence türkiyenin en iyi dj lerinden biri belkide birincisi.Emek gerektiren bir çalışma olmuş..teşekkürler...

Sana katılmamak elde değil dostum, hem produktor kışılıgıyle hem dj'lık yonuyle, Türkiye'yi çok iyi temsil eden insanlar arasında.
White_Pearl
öncelikle kendisi hakkında böyle bir topic acıldığı icin sevindim, türkiye geneline bakılırsa başarıyı yakalamış nadir Dj lerden biridir bence kendisi, setleri güzel olmuş,

çalışmaların devamını dileriz kendisine, bakalım ayrıca kendisi yarın gece MAX SHIP A'HOY de çalıcakmış, ilk defa live dinlicem kendisini, umarım beğenirim :pepper: uzun bir gece olucak galiba biggrin.gif
OnLyTRaNCe
Çok başarılı bir dj gerçektende ama bazı setlerinde adamı bayabiliyor.Ama genel olarak güzel iş çıkarmakta.Özellikle 5 aralık 2007'deki frisky performansını çok beğenmiştim.Topic içinde teşekkürler.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.