Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: İspanya İbiza Neden Djler İçin Önemli ?
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Elektronik Müzik Kültürü > Müzik > Müzik Haberleri
Skyhan
Ben Farklı Bi Mekana Değinmek İstiom Müsadenizle Aslında mekandan cok farklı bi konu bilioruzki dünyanın bi çok dj bi çok ülkede eventler konserler muhteşem showlar muhteşem setler parçalarla insanları kendinden gecirip insanı her yönle doyuruolar peki hic düsündükmü acaba dj lerin en cok sevdiği ülkelerin basında neden ispanya ibiza gelio bu konuyu hep merak etmisimdir doğrusu ibiza dünya harikası bi yer kesinlikle denizi kumsalları ve güneşi heleki geceleri baska bi dünyaya dönüşüyor fakat dj ler ibizaya daha bi önem veriolar sanki bu konuyu burda yorumlayabiliriz die düşündüm açıkcası merak ettiğim bi konu

shewa
aga resimlere baksana bende DJ olsam bende ibiaya önem verirdim yani thumbsup.gif
Deep_Care
qerçekten büyüleyici biyer Acaba Qraya qitmek ne kadara patlar tongue.gif tongue.gif
trance2be
evet ya konaklama ulaşım 1 hafta ne kadara patlar?
Gürhan Demirlerli
tek kelimeyle muhteşem bi yer bence dj lerin orayı isteme sebebi kendini daha iyi bi seviyede ispatlamak istemesi biliyorsun ibiza büyük bi konu dünyaca ünlü ;)
Loneliness
şaka gibi biryer cidden rüya gibi...
fAtaL SenSe
Ibiza Dj ler için Dünya Kupası gibidir. Herkes orda çalmayı ister. Dogal guzellikler acısından MUHTESEM biyer.. zaten fotograflardan da bu belli.. Ayrıca muhteşem dizayn edilmiş Clubler de oranın populer olmasına yetiyor
Space, Pacha, Privilege, Amnesia gibi..

Buralarda kim çalmak istemezki?

ayrıca deep care ve bekir abi, Ibiza da 1 hafta konaklama temmuz basıl agustos sonu arası olan donemde 3000 euro, yarın gidelim dersen 1200 euro. Yalnız bu sadece yarım pansiyon konaklama, ucak için gecerli. diger detayları hiç sorma havaalanı vergisi, ulke içi aktarmalar vs... derken 1200 euro oluyor sana 2500 euro, 3000 euro oluyor sana 5.500 - 6000 euro..

O kadar para olsa degermi? BENCE DEGER! thumbsup.gif
hawker
görüntüsü yeter
kaan demirel
öfff burda çalsam waryaaa kim tutr bniii:D çalmadan önce saatlerce bakarım walla:D çk spr bir yr.
kaan demirel
2.resime bayıldım bu arada.
Skyhan
QUOTE(fAtaL_SenSe @ 25.03.2008, 16:44) *
Ibiza Dj ler için Dünya Kupası gibidir. Herkes orda çalmayı ister. Dogal guzellikler acısından MUHTESEM biyer.. zaten fotograflardan da bu belli.. Ayrıca muhteşem dizayn edilmiş Clubler de oranın populer olmasına yetiyor
Space, Pacha, Privilege, Amnesia gibi..

Buralarda kim çalmak istemezki?

ayrıca deep care ve bekir abi, Ibiza da 1 hafta konaklama temmuz basıl agustos sonu arası olan donemde 3000 euro, yarın gidelim dersen 1200 euro. Yalnız bu sadece yarım pansiyon konaklama, ucak için gecerli. diger detayları hiç sorma havaalanı vergisi, ulke içi aktarmalar vs... derken 1200 euro oluyor sana 2500 euro, 3000 euro oluyor sana 5.500 - 6000 euro..

O kadar para olsa degermi? BENCE DEGER! thumbsup.gif

Hakikaten 10 numara bi yer Konaklama ucertı de gercekten dudak ucuklatan cınsınden kesınlıkle para olsa bı sananıye bıle dusunmem gıderım dunyanın en iyi clubu secılmıs zaten Space Orda Olmak ve canlı eventlerı dınlemek hakıkaten super bı duygu olsa gerek kısmet belkı bı gun orya gıderız yada kabın basında oluruz :D
exlucifer
bende olsam böle biyerde çalmayımda evdemi çalayım ya yeme içme vermesinler aç gezeyim orda çalayım valla sorun değil
chicane83
öncelikle herkese selam...ibiza konusuna gelince arkadaşlar ibiza ikiye ayrılıyor ada içinde belli başlı iki ufak kent var tabii yazları milyonu kat be kat geçiyor nüfus birincisi ibiza town diğeri sant antoni de portmany...özellikle sant antoni clubberların mekkesi olarak lanse edilir.ibiza 1980lerde bir çok kişi inanmayacak ama futbol holiganlarının sezon öncesi buluşma yeriymiş(özellikle britanyalılar).zaten adada başta ingilizler olmak üzere tüm britanyalıların hakimiyeti var.birleşik krallığın toprağı diyebiliriz.adanın popüler olmasındada ingiliz etkisi çok fazla.aslında çok daha güzel yerler olmasına rağmen ibizanın popülerliği ingilizlerin deşarj turizmi dedikleri limitsiz alkol,sex ve devasa gece kulüplerinin ilk burada ortaya çıkmasıyla başlıyor.aslında bu olay şu an akdenizdeki tüm adalarda mevcut buna yunan adalarını örnek verebiliriz(mykonos-zakynthos-rodos vb)böyle oluncada eskiden londranın amsterdamın berlinin kışlarını kopartan baba djler (paul oakenfold-frankie knuckles-david morales-judge jules-carl cox-tiesto vb)sonra işte bu adayı clubbin cennetine çevirdiler tam anlamıyla.hal böyle oluncada günümüze gelene kadar ibizanın ünü akdenizi ve avrupayı aştı.artık amerikalı kanadalı ve avustralyalılarda burayı tam manasıyla keşfetmişlerdi.pete tong'u da unutmayalım ibizayı ibiza yapanların başında gelir o da.baştada dediğim gibi ibizanın en büyük artısı gece kulüplerinin yaptığı şekil.dünyanın en büyük kulübü PRIVILEGE tam bir mabet 10.000 kişilik kapasitesiyle stadyumu andırıyor.tiestonunda dünyadaki en favori mekanlarından biri ve onun deyimiyle en kopuk partilerin olduğu mekan.gene ona yakın AMNESIA( o da san rafael'de)5000'i aşkın kapasitesiyle 2007'de dünyadaki en iyi kulüp seçildi.adadaki en eski club ve köpük partileriye ünlü.armin van buuren'in favorilerinden.ES PARADIS bizim fenerbahçedeki eski piramit tarzında tabii ondan daha büyük ve su partileriyle meşhur.PACHA kışında kapılarını kapatmayan yegane club kapasitesi 3500'den biraz daha fazla ve Ibiza efsanelerinden Pete Tong'un mekanı.SPACE 2005 ve 2006'da en iyi club seçildi.1999'da We Love [email="Sundays@Space"]Sundays@Space[/email] olayına başladılar ki bana göre bu olay ibizayı 2000lerde ibiza yapan olayların başında gelir.Maalesef belediye ve yerel halk bu millet çığrından iyice çıktı diye bu yıl bu olayı bitirdiler.Bana göre Ibizadaki en iyi mekandır.DC10 bu saydığım mekanlara göre yıl olarak daha geç açılmıştır(2000 yılında) ama bu mekanlarla rahatlıkla boy ölçüşür hale gelmiştir.sağlam mekandır gidilesi görülesidir.Son olarak EDEN bu baba clubların içinde sayacağımız son mekan.Aslında ibiza öyle bi yer ki cafe del mar'lar barlar clublar saymakla bitmez ama bu bahsettiklerim en kalbur üstü olanlar.yoksa insan hiç umulmadık bi yerdede süper eğlenebilir.ibiza buna olanak tanıyor.Bir Alman Arkadaşımın bana dediği gibi Sinema dünyasının kalbi nasıl hollywood klasik müziğin ki viyana ise ibiza da djler ve clubberlar için artık sadece yazın değil tüm yıl öyle.
Bu yazı sitede girdiğim ilk uzun entry.Tamamen kendi gözlemlerimi ve duyumlarımı yazdım.Faydalı olmuştur umarım merak edenlere.
fAtaL SenSe
chincane super bir acıklama yazmışsın, hiç bir usendeclik yapmadan..

Evet Ibiza boyle bir yer işte thumbsup.gif

PACHA:

AMNESIA

ES PARADIS

chicane83
fatal beğendiğine sevindim.dediğim gibi tamamıyla görüşlerimi ve duyumlarımı yazdım.bu arada koyduğun resimler buzdağının görünen ufak bi parçası gibi.harbi ibiza böyle kopuk bi yer oldu çıktı :)
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.