Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Ozgur Can @ Conversions (Frisky Radio) 12-03-2007
Dance4trance | Legal Electronic Music Portal of Turkey > Dance4trance Müzik > Radyo Showları > Diğer Radyo Showları
Julio
Ozgur Can @ Conversions (Frisky Radio) 12-03-2007

Tarz: Electro / Progressive

Boyut: 81 MB

Tracklist:

01. Todd Terje - Glittertind
02. Antena - Camino Del Sol (Joakim Remix)
03. Chateau Flight - Baltringue
04. Jesse Rose alongside Henrik Schwarz - Stop Look Listen (Jesse's Version)
05. Deep Child - No Disgrace
06. Özze - Untitled
07. Deeburn - Down Down (Özze Remix)
08. Rekorder - Rekorder 7.1
09. Mum - We Have A Map Of The Piano (Özgür Can Edit)
10. Moby - Porcelain (Matthias Tanzmann Mix)
11. Deep Child - Machinedrum

Direk indir: http://onlyrecords.com/Conversions_005_Mar...r_Can_Part2.mp3
prometeus
Paylaşımın ıcın cok tesekkur ederım..Ozgur'inde break agırlıkta en azından benım dınledıgım setlerınde oyle..keza parcalarında da break soundu hıssedebılırsınız..
Swetans
özgür can taraftarlarından biriyim fakat bu link çalışmıyor, en azından şuan açılmıyor.. ??
Julio
QUOTE(iJasson-t @ Mar 21 2007, 07:47 PM) *
özgür can taraftarlarından biriyim fakat bu link çalışmıyor, en azından şuan açılmıyor.. ??

şu anda sağlam. sanırım trafiğe takıldın...
Loneliness
özgür canı ben pek sevemedim nedense...Yada bnm beklentimi karşılamıyor sanırım..Yinede saygı duymak lazım sevenleride var :)
Swetans
Evet trafiğe takılmışım, şimdi oldu fakat dün netim çok hızlı olmasına rağmen indiremedim ama şuan iniyor, güzel paylaşım bakalım nasıl bir set yapmış...
Swetans
Todd Terje - Glittertind ile çok güzel ve sakin bir giriş yapmış progressive e daha sonra benim en sevdiğim parçalardan olan, Antena - Camino Del Sol (Joakim Remix) ile melodilere beni boğdu electro ritimler çok önce ve mükemmel.. Chateau Flight - Baltringue bir önceki parçayla bayağı uyumlu ve yine electro house... Bişi diyebilirim bu setten gayet iyi haz aldım.. Dinlemeyenlere tavsiye ederim hatta hiç kendisini duymayanlar bile var.. Mutlaka indirip dinleyin!!!
only_time
saolasn
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.